Lang Leve De Liefde-Audrey beledigt Sijbrand: "hou niet van dikke mannen"

Media door Elsemieke

Het programma Lang Leve De Liefde zorgt voor bijzondere tv. Niet altijd zijn de kandidaten blij met elkaar en soms zelfs ronduit teleurgesteld over de match. In de nieuwste aflevering is Sijbrand flinkt beledigt door de kwetsende opmerkingen van zijn date Audrey.

Audrey en Sijbrand in Lang Leve De Liefde

In Lang Leve De Liefde vertelt Audrey waar ze normaal gesproken op valt. “Beetje gespierd, niet te dik. Geen dikke buik. Ik houd niet van dikke mannen.” Door die opmerking voelt haar date Sijbrand zich flink aangesproken. “Ik ben helemaal van mijn à propos. Dat je vindt dat ik dik ben. Ik krijg daar een minderwaardigheidscomplex van.”

Audrey en Sijbrand nemen even een plons in de jaccuzi, maar gaan daar ook snel weer uit. Ze praten daarna verder op de bank. “Je zegt dat je niet van dik houdt, je vindt mij dik. Ik probeer het wel gezellig te maken, maar denk je dat ik mijn best ga doen voor jou? In principe heb je me al afgewezen, dus wat heeft het voor zin dan.” Voor Audrey is het allemaal wat overdreven. Ze heeft tenslotte toch maar één keer gezegd dat ze niet van dikke mannen houdt, is haar mening.

Chris maakt geen vrienden in Lang Leve De Liefde: "je bent wel wat fors"

Kwetsend

Tijdens het ontbijt begint Sijbrand er nog een keer over. “Jij had op iets anders gehoopt hè? Misschien had je wel te hoge verwachtingen. Ik probeerde er nog iets van te maken, maar als ik een kwetsende opmerking naar jou had gemaakt, vond je het ook niet tof toch?” Als het onderwerp slapen aan bod komt, wordt het echt ongemakkelijk. Audrey wil graag alleen slapen en dat valt niet zo goed bij haar date. “Nou dan weet je al wel genoeg hè…” Op Twitter vinden mensen ook wat van Audrey.