Kijkers Echte Meisjes in de Jungle over verbouwde Lena: "kan niet eens meer lopen"

Media door Elsemieke

Het programma waar Videoland momenteel mee pronkt volgt een groep realitysterren in Laos die tegen elkaar strijden voor een geldbedrag. Voor een nieuw seizoen van Echte Meisjes in de Jungle zijn twaalf dames naar Laos gegaan om daar te survivallen in de wilde jungle. In aflevering 3 is het vooral kandidaat Lena die de Twitteraars doet verbazen.

Lena in Echte Meisjes in de Jungle

Waar Twitteraars vorige week nog de mond vol hadden van het veranderde uiterlijk van Fabiola Volkers, is het deze week Lena die de kijkers bezighoudt. Lena kan je nog kennen van haar eerdere deelname aan Ex On The Beach, maar nu maakt ze dus haar opwachting in het nieuwe Videoland programma. Lena heeft haar borsten en billen zoveel groter gemaakt, dat haar evenwicht volledig verdwenen is. Hierdoor valt ze regelmatig om tijdens de proeven, maar ook kiepert ze 's ochtends haar hangmat uit. En dat zorgt voor veel verbaasde reacties op twitter.

Esmee breekt arm tijdens vechtpartij in Echte Meisjes in de Jungle

@channahelize “Eigenlijk gewoon een soort bowlingbal” #echtemeisjesindejungle#lena#voorjou#videoland#grappig ♬ origineel geluid - Channah