Esmee breekt arm tijdens vechtpartij in Echte Meisjes in de Jungle

Media door Elsemieke

Ken je het programma nog? Elf jaar geleden was Echte Meisjes in de Jungle een ware hit. Het programma volgde een groep vrouwelijke realitysterren in de jungle van Suriname. Ze konden hier een flink geldbedrag winnen. Deze situatie zorgde voor veel legendarische tv-momenten. Een nieuwe versie van het programma is nu weer op de buis, maar in aflevering 2 gaat het gruwelijk mis.

Esmee breekt arm in Echte Meisjes in de Jungle

Het programma waar Videoland momenteel mee pronkt volgt een groep vrouwelijke realitysterren in Suriname die tegen elkaar strijden voor een lekker geldbedrag. Voor een nieuw seizoen van Echte Meisjes in de Jungle zijn twaalf nieuwe dames naar het buitenland gegaan om daar te survivallen in de wilde jungle van Laos. 

Uit de kom

Terwijl Annebel trots is op de overwinning van haar team, komt het stoom inmiddels bij Louisa - die in het andere team zit - uit haar oren. Een zelfingenomen opmerking van Annabel is dan genoeg om bij Louisa alle stoppen door te doen slaan. Esmee krijgt een aantal flinke klappen van haar. Esmee kwam zo vervelend terecht na de duw, dat haar schouder uit de kom is gegaan. Presentator Valerio Zeno holde naar Lousia toe en maande haar te stoppen.

En dat betekent einde serie voor Esmée. “Ik had zoveel pijn dat ik… ik viel gewoon elke keer weg. Vanaf dat moment weet ik ook niet veel meer", vertelt ze vanuit het ziekenhuis. Ze moet de jungle dan ook noodgedwongen verlaten. “Ik had het graag gewild. En als ik geen pijn had gehad en ik mocht door, dan was ik zeker gebleven. Maar helaas, het gaat niet.”

Spijt

Op Instagram vraagt Louisa om vergeving. "Er brak bij mij een stop in de jungle. Pesten en onrechtvaardigheid daar kan ik heel slecht tegen’, schrijft ze. "Ik vind het heel spijtig dat dit heeft moeten gebeuren, ruzie maken of vechten zit totaal niet in mij. Ik hoop dat jullie het mij vergeven en ook mijn goede kanten kunnen zien. Ik probeer altijd het beste uit het leven te halen."