Leslie Keijzer: leeftijd, vermogen en biografie

Beroemdheden door Zara

Leslie Keijzer is met name bekend als tv-persoonlijkheid van Videoland-programma Echte Gooische Moeders en van het realityprogramma Echte Gooische Meisjes.

Lees ook: Maria Tailor: leeftijd, vermogen en biografie

Over Leslie Keijzer

Volledige naam
Leslie Gabriela Keijzer
Geboortedatum
1991 
Geboorteplaats
't Gooi
Huidige woonplaats
Amstelveen
Relatiestatus
bezet

Achtergrondinformatie

Leslie woont met haar vriend Govinda den Hartog (beter bekend als Goof) en haar twee zoons, Moises en Manuel, in Amstelveen. Ze heeft twee katten genaamd Truffel en Louis. Ze is bekend om haar deelname aan RTL-programma Echte Gooische Moeders. 

Jeugd

Leslie werd geboren in 't Gooi. Haar jeugd verliep niet zonder zorgen vanwege de scheiding van haar ouders en het verbroken contact met haar moeder. Dit maakte haar onder andere een erg gevoelig persoon.

In 2019 kreeg ze haar eerste kind met haar vriend Goof. De bevalling viel haar erg zwaar, want het duurde drie dagen lang en was voor haar erg traumatisch. Na haar zwangerschap kreeg zij een postnatale depressie. Toen zij voor het eerst moeder werd, viel het haar zwaar dat veel mensen binnen twee weken al haar kind wilden vasthouden en was ze bang voor kritiek over de opvoeding. Daardoor sloot ze mensen juist meer af, isoleerde ze zichzelf en begon ze heel veel te eten. Het ging zelfs zo ver dat ze paniekaanvallen kreeg. Ze vertelt meer over haar postnatale depressie in haar boek: Mama huilt harder (2024).

Carrière

Leslie werkt als financieel manager bij het familiebedrijf. Ze handelen in specerijen, zaden en kruiden. Toch droomt ze ervan om ooit een dierenpension te openen.

Na haar deelname aan Echte Gooische Meisjes, waar ze voor het eerst aan meedeed toen ze 17 was, heeft ze nog meer verschijningen gemaakt in diverse tv-programma's zoals Echte Meisjes in de Jungle (2011) en De Slechtste Chauffeurs van Nederland VIPS (2018).

Lees ook: Bo Wilkes: leeftijd, vermogen en biografie

Vermogen Leslie Keijzer

Het vermogen van Leslie is niet bekend.

Instagram Leslie Keijzer

Bekend van

Youtube Video's

Veelgestelde vragen over Leslie Keijzer

Wat doet de vader van Leslie Keijzer?

De vader van Leslie werkt als televisieproducer.

Hoeveel kilo is Leslie afgevallen?

Nadat Leslie is aangekomen vanwege haar postnatale depressie, heeft zij zichzelf goed weten te herpakken en is ze gaan werken aan haar fysieke en mentale gezondheid. Op die manier is zij 11 kilo kwijtgeraakt.

Waar woont Leslie?

Leslie heeft een tijdje in Amsterdam gewoond, maar woont momenteel met haar vriend en kinderen in Amstelveen.

Hot or Not?

  • Yes! (0)
  • Nope! (0)