Maria Tailor: leeftijd, vermogen en biografie

Beroemdheden door Zara

Maria Tailor is een Nederlandse mediapersoonlijkheid, model en modeondernemer met Nederlands-Surinaamse afkomst. Ze is bekend van tv-programma Modemeisjes met een missie en haar bekendheid groeide nog meer sinds haar deelname aan realityprogramma The Real Housewives of Amsterdam (2022). Ook was zij te zien in Special Forces Vips.

Over Maria Tailor

Volledige naam
Maria Tailor
Geboortedatum
9 september 1983 (leeftijd 40 jaar)
Geboorteplaats
Utrecht
Huidige woonplaats
Amsterdam
Relatiestatus
in een relatie

Achtergrondinformatie

Maria begon op jonge leeftijd als model, waar ze actief was in Amsterdam en London. Sinds 2012 is ze bezig als modeontwerpster met haar eigen kledinglijn, waarbij ze meerdere bedrijven heeft opgezet. Momenteel valt haar kledinglijn sinds 2020 onder haar eigen merk MARIA TAILOR HQ.

Tailor is jarenlang samengeweest met Jeroen van den Berg. Samen hebben zij twee kinderen, Jean en Amelle, maar in 2018 hebben zij toch een punt achter hun relatie gezet.

Jeugd

Maria heeft een lastige jeugd gehad. Samen met haar broer Stanley Tailor bleef zij bij haar moeder wonen na de scheiding van haar ouders, maar algauw kwam haar moeder vanwege psychische klachten in klinieken terecht. Hierdoor heeft Maria veel tijd doorgebracht in meerdere pleeggezinnen.

Naar eigen zeggen is er een verband met haar jeugdsituatie en haar modelcarrière, namelijk dat zij andere manieren zocht om meer aandacht te krijgen die ze miste in haar jeugd. Dat blijkt ook uit het feit dat zij is opgeleid tot actrice, maar hier tot heden niks mee heeft gedaan.

Carrière

In 2012 ontwikkelde Maria een kledinglijn voor Lakeside samen met Josh Veldhuizen en Tamara Elbaz. In 2014 gingen Tailor en Elbaz een tijdje samen verder, en in 2018 ging Maria er zelf voor onder de naam MJT Group. Deze label stopte in 2019 en in 2020 pakte ze dit weer op onder MARIA TAILOR HQ.

Ondanks dat Tailor bekend staat om haar modeontwerpen, is de faam er daar niet bijgebleven voor haar. Door haar deelnames aan programma's Modemeisjes met een missie en The Real Housewives of Amsterdam heeft zij ook de titel van realityster op zak.

Deze sterke vrouw nam het een stapje verder en wilde haar kracht en doorzettingsvermogen laten zien tijdens haar deelname aan Special Forces VIPS in 2024. Ze wilde niet meer bekend staan om een mode-popje, maar deelde haar krachtige mindset, die haar veel respect heeft bij gewonnen als realityster. Nadat ze haar wilskracht heeft bewezen, bracht ze haar eerste single Never Stop uit, die terugblikt op haar deelname en leven.

Lees ook: Olcay Gulsen: leeftijd, vermogen en biografie

Vermogen Maria Tailor

Het huidige vermogen van Maria Tailor is onbekend. Wel delen meerdere bronnen dat haar eigen vermogen in 2018 op 3,8 miljoen euro in het rood stond. Momenteel zouden haar inkomsten voornamelijk komen uit haar social media en deelname aan programma's.

Instagram Maria Tailor

Youtube Video's

Veelgestelde vragen over Maria Tailor

Wat voor aandoening heeft Maria? 

Tijdens The Real Housewives of Amsterdam liet Tailor weten dat ze een haaraandoening heeft wat zorgt voor haaruitval. Om die reden draagt ze altijd pruiken of extensions.

Wie is de nieuwe vriend van Maria? 

De modeondernemer heeft laten weten dat ze na jarenlang alleenstaand moederschap, de ware liefde weer heeft gevonden in Sander van der Meij.

Wie is de broer van Maria? 

Stanley Tailor, voormalig voetballer. In 2021 verwelkomde hij zijn eerste zoontje Brooklyn, samen met zijn partner en model Kim Feenstra. Dit maakt Maria Tailor de schoonzus van Kim Feenstra.

Hot or Not?

  • Yes! (0)
  • Nope! (0)