Jacomien Zoer: leeftijd, vermogen en biografie

Beroemdheden door Zara

Jacomien Zoer is met name bekend als realitystar van realityserie URK! en Videoland-programma Echte Meisjes in de Jungle.

Over Jacomien Zoer

Volledige naam
Jacomien Zoer
Geboortedatum
september 1990
Geboorteplaats
Urk
Huidige woonplaats
Urk
Relatiestatus
vrijgezel

Achtergrondinformatie

Jacomien Zoer is geboren en getogen in Urk. De URK! icoon is werkzaam in de zorg en is sinds haar deelname aan televisieprogramma's ook influencer op social media.

Jeugd

De Urkse realityster is gelovig opgevoed en leest naar eigen zeggen dagelijks de Bijbel. Op haar negentiende werd zij moeder van dochter Sophie en inmiddels heeft ze er nog een dochter bij, genaamd Joyce. Er is weinig bekend over haar ex-man, maar na de scheiding is Jacomien jarenlang single. Wel wordt zij gezien als de meest begeerde vrijgezel in Urk.

Carrière

Jacomien werkt in de zorg. Naast realityshow URK! deed zij in 2022 mee aan de Alleskunner en in 2024 stond ze op de tweede plek bij Echte Meisjes in de Jungle. Op social media is ze momenteel meer bezig als influencer en deelt ze haar leven op TikTok en Instagram aan haar 72.000 volgers. Ook is ze aangesloten bij influencer agency LinkPizza.

Lees ook: Monica Geuze: leeftijd, vermogen en biografie

Vermogen Jacomien Zoer

Het vermogen van Jacomien Zoer is niet bekend. Haar inkomen bestaat uit haar baan in de zorg, deelname aan programma's en influencer samenwerkingen.

Instagram Jacomien Zoer

Youtube Video's

Veelgestelde vragen over Jacomien Zoer

Wat zijn AB en Jacomien van elkaar? 

Albert Snoek, ook wel bekend als AB van realityserie URK!, en Jacomien zijn erg goede vrienden. Hoewel men weleens denkt dat ze een stel zijn, laat Albert vaak weten homoseksueel te zijn.

Waarom zit Jacomien niet meer in Urk? 

Jacomien was onmisbaar in het eerste seizoen van URK!, maar was in het tweede seizoen slechts in twee van de tien afleveringen te zien. Dit is niet iets waar zij zelf voor heeft gekozen. Ondanks de positieve reacties op haar vanuit het publiek, wil ze vanwege de teleurstelling in haar lage schermtijd niet meer terugkeren in vervolg seizoenen. Ze woont wel nog steeds in Urk en waardeert vooral de veilige omgeving.

Hot or Not?

  • Yes! (2)
  • Nope! (0)