Monica Geuze: leeftijd, vermogen en biografie

Beroemdheden door Redactie Ze.nl

Monica is bekend geworden met haar YouTube kanaal. Naast vlogger is ze ook auteur, presentatrice en voormalig dj.

Over Monica Geuze

Volledige naam
 Monica Rosanne Irene Quirine Geuze
Geboortedatum
27 maart 1995 (leeftijd 29 jaar)
Geboorteplaats
Zwijndrecht
Huidige woonplaats
 Amsterdam
Relatiestatus
Monica heeft geen relatie op dit moment.

Achtergrondinformatie

Haar grootste succes behaalde Monica op YouTube, waar ze een van de populairste Nederlandse vlogsters was. Ze maakt onder meer vlogs over haar dagelijks leven. Begin 2023 maakte ze bekend te stoppen met de vlogs over haar dagelijkse leven.

Jeugd

Monica groeide op in Hendrik-Ido-Ambacht. Ze ging naar de Theaterhavo/vwo in Rotterdam. Daarna volgde ze nog onderwijs aan het Develstein College in Zwijndrecht. Ook ging ze naar het Scheepvaart- en Transport College in Rotterdam en volgde ze volwassenenonderwijs in Amsterdam. Op haar 10e speelde ze mee in de clip van het lied Happy Family, gezongen door Racoon.

Carierre

Monica Geuze timmert al een heel tijdje aan de weg. Op haar zestiende vroeg rapper Ronnie Flex haar om zijn vaste dj te worden. Dit deed ze drie jaar lang. Daarna begon ze ook voor zichzelf te draaien. De dingles Laten gaan (2015) en Nu of nooit (2016) behaalde beiden de hitlijsten.

Maar bovenal is Monica bekend geworden door haar vlogs die over haar dagelijkse leven gingen. Begin dit jaar maakte ze bekend te stoppen met deze vlogs.

Ook heeft ze van 2015 tot mei 2017 gepresenteerd voor het YouTube-kanaal van RTL; Concentrate. In 2017 publiceerde ze haar een eigen boek, My way, waarin ze vertelt over haar leven als vlogger. In 2021 volgde haar tweede boek genaamd "Unreleased".

Daarnaast deed ze mee aan programma’s als Kroongetuige, Weet ik veel en Van der Vorst ziet sterren. Ze presenteerde ook nog de programma’s Love Island en de Bachelorette.

Vermogen Monica Geuze

Het vermogen van Monica wordt geschat op 2 miljoen euro.

Instagram Monica Geuze

Bekend van

YouTube

In 2014 begon Monica met dagelijkse vlogs, waarin ze de kijkers meenam in haar dagelijks leven. Een paar jaar later besloot ze om van de dagelijkse vlogs een wekelijkse vlog te maken.

We zagen Monica in die vlogs onder andere een relatie krijgen met voetballer Lars Veldwijk. Samen kregen ze dochter Zara-Lizzy. Helaas strandde die relatie. In januari 2023 maakte ze bekend te stoppen met haar vlogs.

Youtube Video's

Veelgestelde vragen over Monica Geuze

Hoelang hebben Monica Geuze en Lil Kleine een relatie gehad?

In 2016 maakt Monica bekend dat het uit is tussen haar en Lil Kleine. De twee waren iets meer dan vier jaar samen.

Is Monica helemaal Nederlands?

Monica heeft een Hollandse vader en een Indische moeder.

Wat drinkt Monica Geuze?

Het lievelingsdrankje van Monica is een gin-tonic.

Wat voor opleiding heeft Monica gedaan?

Monica wist vroeger niet precies wat ze met haar leven wilde gaan doen. Ze heeft verschillende opleidingen geprobeerd, waaronder ook een opleiding tot stewardess.

Is het uit tussen Monica en Robbert?

Monica en haar vriend Robbert Kroese hebben recent een punt achter hun relatie gezet.

Hoe lang is Monica Geuze?

Monica is 1.65 m lang.

Hot or Not?

  • Yes! (7)
  • Nope! (3)
Bron: Fotograaf: BrunoPress / ArjoFrank Fotografie Beeld: BrunoPress