Monica Geuze in tranen door woorden emotionele volgers: "super lief"

Celebs door Elsemieke

Het was groot nieuws in alle media vorige week: Monica Geuze stopt met vloggen. Samen met Enzo Knol domineerde ze jarenlang YouTube met haar vlogs over haar leven, maar hier komt nu een einde aan. Bij Eva Jinek zat ze om hierover te vertellen, maar ze hield het niet droog.

Monica Geuze in tranen door woorden emotionele volgers: "super lief"

Monica Geuze maakte vorige week bekend dat ze na acht jaar stopt met vloggen. Een fan, Charissa, heeft mooie woorden om Monica te bedanken. Monica moet er een traantje om laten. Valérie maakte een Tiktok over het afscheid van Monica na het zien van de laatste vlog. “Het was een emotioneel moment”, vertelt ze. “Je volgt haar 8,5 jaar en dan komt dat toch tot een einde.” Valérie vertelt dat ze een emotioneel persoon is, en dat ze er veel aan heeft gehad dat Monica ook veel emoties in haar vlogs liet zien. 

Eva Jinek vraagt aan een andere fan, Charissa wat haar favoriete vlog was van Monica. “Ik denk voornamelijk dat Monica gewoon durft om haar ongezouten mening te geven. Ik wil echt tegen je zeggen dat ik je onwijs inspirerend vind. Hoe je alle ballen hoog weet te houden, zowel met je bedrijf als je personal brand. Daarnaast ook dat je onwijs lief bent voor dochter Zara Lizzy, maar ook voor mensen die je niet kent. Zoals mensen die in een hotel werken, mensen die in een restaurant werken. Je was altijd super vriendelijk. Dat maakt jou voor mij wel echt een powervrouw."

Geboorte van dochter

Monica reageert vol emoties. “Wat lief, ik weet helemaal niet hoe ik erop moet reageren. Ik vind het echt super lief, dankje.” Dan schiet Monica even vol. Eva vraagt wat voor Monica Geuze het hoogtepunt was van al haar vlogs. “Ik denk toch de geboorte van mijn dochter, ondanks dat ik het nu ook geen fris beeld meer vind om te zien. Ik ben uiteindelijk blij dat ik die momenten nog heb.”

Acht jaar geleden begon Monica met haar dagelijkse vlogs, waarin ze de kijker meeneemt in haar leven. Een paar jaar later besloot de influencer om daar een wekelijkse vlog van te maken. Monica heeft 545.000 abonnees op haar YouTube-kanaal. Haar YouTube-account wordt niet gesloten en ze blijft video's maken. Ook blijft ze actief op Instagram en TikTok.