Mathilde uit URK! verbreekt kort na bevalling haar relatie

Media door Elsemieke

Je kent haar wellicht nog wel van het televisieprogramma URK!, waar zij en haar vriend Michael Menning aan meededen. Mathilde Keuter maakt nu bekend op Instagram dat de relatie over is. De zwangerschap was niet gepland en de komst van een baby bleek te veel voor de relatie.

Mathilde uit URK! verbreekt relatie

‘Met veel pijn in ons hart moeten wij helaas mededelen dat we hebben besloten een punt achter onze relatie te zetten’, schrijft Mathilde. ‘Doordat we onverwachts zwanger raakten moesten wij in een korte tijd elkaar leren kennen en een relatie opbouwen en hebben we geprobeerd er het beste van te maken. Helaas zijn we er achter gekomen dat we met veel dingen niet op een lijn zitten en dus simpelweg niet bij elkaar passen.’

Relatie Urk!-realityster Teun Föhn voorbij: "Jeroen en ik zijn uit elkaar"

Tweelingzus

De realityster vertelt dat ze ondanks de breuk nog in harmonie met elkaar om kunnen gaan. "Alles om samen voor onze prachtige zoon te zorgen en af en toe dagjes uit als gezin te kunnen doen." Ze vraagt aan de media om hen met rust te laten. "We willen het graag op onze eigen manier en tijd verwerken en achter ons laten." In de realityserie URK! op SBS 6 was te zien dat ook Mathildes tweelingzus Gerda in verwachting is van een baby. Zij is nog niet bevallen.