Relatie Urk!-realityster Teun Föhn voorbij: "Jeroen en ik zijn uit elkaar"

Media door Elsemieke

De romance tussen de bekende kapper uit de SBS6-serie Urk! en zijn Zeeuwse vriend Jeroen Buijs is voorbij. De twee waren een jaar samen, maar hebben toch besloten uit elkaar te gaan. De breuk komt voor zowel kijkers van het programma, als voor de inwoner van Urk als een grote verrassing. Op televisie leek er namelijk niets aan de hand te zijn.

Vanaf déze datum staat Selling Sunset op Netflix

Relatie Urk!-realityster Teun Föhn gestrand

Urker Teun Föhn (echte naam Teun Kapitein) en zijn vriend Jeroen Buijs hebben een punt achter hun relatie gezet. Realityster Teun Föhn gaat dus weer als vrijgezel door het leven. De grote wens van Jeroen om ver weg van Urk was om een bloemenzaak te beginnen. Dit - en de verschillende karakters van de twee - bleek geen goede fundering voor de relatie. In de nieuwe editie van weekblad Privé vertellen de twee alles over de breuk.

Te grote afstand

"Ik ben nog steeds dol op hem”, vertelt Teun. "Het is gewoon heel vervelend dat dit zo is gelopen. Ik ben met Jeroen om de tafel gaan zitten, omdat ik het gevoel had dat we uit elkaar groeiden. Hij is enorm druk met het opzetten van zijn zaak, waardoor we elkaar steeds minder vaak zagen.” Ook de afstand tussen Flevoland en Zeeland bleek een obstakel. "Afgelopen weekend zijn we bij elkaar gekomen en hebben we besloten afstand van elkaar te nemen. We houden enorm veel van elkaar, dat is het niet, maar het probleem is dat onze levens heel erg uit elkaar liggen. De laatste maanden speelden we onze muziek op een andere toon.”

Leeftijdsverschil

Een andere reden van het beëindigen van de relatie, is ook de afstand van bijna drie uur. Jeroen woont namelijk in Zeeland. Daarnaast speelt ook het leeftijdsverschil een rol in de breuk. “Jeroen is veertig en ik ben vijftig. Om het leven van Jeroen en mij met elkaar te verbinden, dat is gewoon even lastig op dit moment. Maar wij houden wel nog steeds veel van elkaar. Ik heb een heel mooi jaar gehad met Jeroen en daar ben ik hem dankbaar voor.” 

Foto:  BrunoPress

Lees ook: Zien: dolverliefde Rachel Hazes straalt op nieuwe foto met vriend Klaas Otto