Zien: dolverliefde Rachel Hazes straalt op nieuwe foto met vriend Klaas Otto

Celebs door Elsemieke

Rachel Hazes is tot over haar oren verliefd. De weduwe van de overleden volksheld André Hazes senior was al een poosje aan het daten met No Surrender-oprichter Klaas Otto, maar inmiddels zijn de twee officieel samen. Op Instagram deelt het gelukkige stel een nieuw kiekje.

Martien krijgt kortsluiting tijdens verhuizing in Chateau Meiland: "ik heb maar mavo gedaan"

Rachel Hazes en Klaas Otto van No Surrender delen nieuwe foto

 

Rachel Hazes is nu officieel "het meisje" van No Surrender-oprichter Klaas Otto. Bij een nieuwe foto schrijft ze: ‘I’m wearing the smile you gave me’. Rachel deelde afgelopen zaterdagavond al vanaf de dansvloer een zoenfoto op Instagram. Ook Klaas Otto deelde deze foto met zijn nieuwe liefje, plus een extra foto van Rachel zelf. Ook hij zegt dat een foto ‘genoeg’ zegt en noemt haar ‘mijn liefde’. Begin dit jaar gingen de geruchten al dat de twee aan het daten waren. Toen ontkende Rachel dat er sprake was van een relatie. Het tweetal kent elkaar al een aantal jaar.

Witwassen en afpersing

Klaas Otto, de oprichter van motorclub No Surrender, staat bekend als een gewelddadige beroepscrimineel. Hij werd in het verleden veroordeeld tot een celstraf vanwege bedreiging en afpersing. Otto werd in 2018 tot zes jaar celstraf veroordeeld wegens bedreiging, afpersing en witwassen. Hij ging vervolgens in hoger beroep en kwam in het voorjaar van 2020 weer vrij, nadat hij ruim drie jaar in voorarrest had gezeten. Aan zijn vrijlating was wel een aantal voorwaarden verbonden. Zo moest hij op afgesproken tijden thuis zijn en kreeg hij een enkelband. Er loopt momenteel nog altijd een aantal strafzaken tegen Otto.

Gehackt op Instagram

Niet lang nadat de zoenfoto van het kersverse stel was geplaatst, werd het account van Otto gehackt. Er verschenen onder meer hatelijke berichten richting Hazes en berichten waarin werd gesuggereerd dat Otto een relatie zou hebben met een andere vrouw. De No Surrender-voorman beschuldigde zijn ex-vriendin van het hacken van zijn account en liet zondag in een video weten: "Beste volgers, dit slaat nergens op. Luister, Rachel Hazes is mijn meisje."

Foto: BrunoPress

Lees ook: Oud-Temptation-ster opgepakt voor grootste methlab van Nederland