Rachel Hazes en Klaas Otto bevestigen relatie met innige foto: "no words needed"

Celebs door Elsemieke

Rachel Hazes is weer verliefd. De weduwe van André Hazes senior gaf begin dit jaar aan al aan het "heel gezellig" te hebben met No Surrender oprichter Klaas Otto, maar nu bevestigen de twee officieel hun relatie. Op Instagram heeft Rachel Hazes een zoenfoto gedeeld met Klaas en daaronder de caption: "no words needed".

klaas otto rachel hazes relatie

Rachel Hazes heeft een prille relatie met No Surrender-oprichter Klaas Otto

Rachel Hazes en Klaas Otto bevestigen relatie 

Rachel Hazes (52) heeft een relatie met Klaas Otto (55), de oprichter van motorclub No Surrender. De weduwe van André Hazes deelt zaterdagavond vanaf de dansvloer een zoenfoto op Instagram. Ook Klaas Otto deelt de zoenfoto met Rachel plus een extra foto van Rachel zelf. Ook hij zegt dat een foto ‘genoeg’ zegt en noemt haar ‘mijn liefde’. Begin dit jaar gingen de geruchten al dat de twee aan het daten waren. Toen ontkende Rachel dat er sprake was van een relatie. Het tweetal kent elkaar al een aantal jaar.

Witwassen en afpersing

Klaas Otto, de oprichter van motorclub No Surrender, staat bekend als een gewelddadige beroepscrimineel. Hij werd in het verleden veroordeeld tot een celstraf vanwege bedreiging en afpersing. Otto werd in 2018 tot zes jaar celstraf veroordeeld wegens bedreiging, afpersing en witwassen. Hij ging vervolgens in hoger beroep en kwam in het voorjaar van 2020 weer vrij, nadat hij ruim drie jaar in voorarrest had gezeten. Aan zijn vrijlating was wel een aantal voorwaarden verbonden. Zo moest hij op afgesproken tijden thuis zijn en kreeg hij een enkelband. Er loopt momenteel nog altijd een aantal strafzaken tegen Otto.

Gehackt op Instagram

Niet lang nadat de zoenfoto van het kersverse stel was geplaatst, werd het account van Otto gehackt. Er verschenen onder meer hatelijke berichten richting Hazes en berichten waarin werd gesuggereerd dat Otto een relatie zou hebben met een andere vrouw. De No Surrender-voorman beschuldigde zijn ex-vriendin van het hacken van zijn account en liet zondag in een video weten: "Beste volgers, dit slaat nergens op. Luister, Rachel Hazes is mijn meisje."

Vonken spatten ervan af in romantische date in Lang Leve De Liefde: "je hebt een lekker kontje"

Foto: BrunoPress