Relatie Glennis Grace en vriend Dion is op de klippen gelopen

Celebs door Elsemieke

Glennis Grace en haar vriend Dion hebben een punt achter hun relatie gezet. De 44-jarige zangeres schrijft op Instagram een bericht over de break, waarmee ze de geruchten van verschillende juice kanalen bevestigde. 

Glennis Grace en haar vriend Dion zijn uit elkaar

Het gonste al van de gossip op diverse roddelkanalen, maar nu is het toch echt duidelijk: Glennis Grace is weer vrijgezel. "Via deze weg wil ik mededelen dat mijn relatie over is. Ik wil dit wel met jullie delen, maar wil er verder niks over kwijt", zo schrijft ze op Instagram. De zangeres verbrak haar vorige relatie met haar gitarist Lévy Simon in oktober 2020. Glennis zei in 2019 dat ze binnen twee jaar zwanger wilde worden van de zestien jaar jongere Lévi; een leeftijdsverschil waarvan ze overigens niets zei te merken. Die relatie ging voorbij en nu is ook de liefde met Dion over. Destijds nam ze een video op over de breuk, maar nu houdt ze het dus bij een kort berichtje.

Mishandeling en geweldpleging

Glennis Grace moet op 26 oktober voor de rechtbank in Amsterdam verschijnen. De zangeres werd in februari meegenomen door de politie nadat er een vechtpartij was ontstaan in een supermarkt waar zij bij betrokken zou zijn. De ruzie was ontstaan nadat de zoon van Glennis een elektronische sigaret had gebruikt. Daarna zouden de zangeres en wat vrienden van haar verhaal zijn gaan halen bij dezelfde supermarkt. De politie hield het stel drie dagen vast op verdenking van mishandeling en openlijke geweldpleging.

Glennis Grace door OM gedagvaard voor geweld en mishandeling