Georgina Verbaan gaat helemaal naakt in Het Perfecte Plaatje

Celebs door Elsemieke

In Het Perfecte Plaatje strijden bekende Nederlanders om de titel vanwege hun fotografie skills. Deze keer is het de beurt aan Georgina Verbaan, maar dit keer staat ze voor de camera in plaats van erachter. Ze gaat naakt voor de foto van Juvat Westendorp.

Lees ook: 10 dingen die je naakt zou moeten doen

Georgina Verbaan gaat helemaal naakt in Het Perfecte Plaatje

In het programma Het Perfecte Plaatje volgen we de fotografeerkunsten van een aantal BN'ers. Inmiddels is het alweer tijd voor de achtste aflevering van dit seizoen en opvallend is daarbij de rol van Georgina Verbaan. De kandidaten moeten een bekende albumhoes namaken, maar er wel hun eigen draai aan geven. Foto's van David Bowie, Shakira en Prince komen voorbij. Wanneer Tijl de kandidaten vertelt dat ze zélf model moeten staan voor hun foto's, moeten de deelnemers wel even slikken, want op de meeste foto's is er veel wat bloot te zien. Even later wordt Georgina gekoppeld aan Juvat, die een naaktportret van Prince na moet maken.

Hand op de tiet

Georgina Verbaan is hier zeker niet blij mee. "Maar ik wil niet naakt. Ik ga niet met mijn hand op m'n tiet op de foto", zegt ze. Even later: "Nu moet ik dus mijn kleren uit. Dat wil ik niet, ik heb er helemaal geen zin in. Daar heb ik me helemaal niet op voorbereid en ik vind het helemaal niet fijn." Hoewel Georgina aangeeft dat ze 'echt geen zin heeft in een hele cameraploeg rondom als ik hier naakt sta', gaat ze uiteindelijk toch overstag, hoewel Juvat haar niet overhaalt. "Ze wil het niet. En ik moet heel eerlijk zijn: ik weet ook niet of ik het wel had gewild." Toch gaat Georgina overstag. "Naakt is erg, maar in huidskleurig ondergoed is ook niks." Daarbij vindt ze het 'onsportief' als ze het niet doet. De cameraploeg blijft zoveel mogelijk op de achtergrond.

Lees ook: Brocarde (38) heeft seks met een geest: 'Hij heeft me ongelooflijke orgasmes bezorgd'