Brocarde (38) ging naar bed met een geest: "hij heeft me ongelooflijke hoogtepunten bezorgd"

Liefde door Jordan

Relaties en seks zijn voor iedereen anders. Het is daarom belangrijk om iedereen te respecteren in zijn of haar voorkeuren. Maar door dit verhaal is wel erg uniek. Brocarde uit Oxfordshire heeft een seksuele relatie met een geest.

Lees ook: Marc (62) doet aan ponyplay: "ik hou ervan om compleet machteloos te zijn"

Geestige ontmoeting

In een interview met Closer vertelt de zangeres uit Oxfordshire over haar bizarre ontmoeting met haar spooky lover: “Ik ben altijd sceptisch geweest tegenover geesten en spoken. Tot ik een paar paranormale ontmoetingen had. Op een avond lag ik in bed en kon ik niet slapen. Uit het niets voelde ik een gloeiende sensatie over mijn lichaam gaan. Ik wilde mijn bedlampje aanklikken, maar iets greep mijn hand en hield mij tegen. Ik voelde een warme adem tegen mijn oor en hoorde ‘ik hou van jou’. Een rilling liep over mijn rug heen, maar al snel voelde het goed.”

Victoriaanse soldaat

In de weken na de eerste ontmoeting bleef Brocarde een vreemd warm gevoel ervaren. Totdat zij een beeld kreeg van haar geesten minnaar. “Ik wist dat hij in de buurt was omdat de kaarsen in mijn kamer flikkerden, en ik een gedaante door de kamer zag gaan. Hij pakte mij vast en ik kreeg beelden en informatie binnen via visioenen. Zo kwam ik te weten dat hij een 35-jarige soldaat uit de Victoriaanse tijd was, die stierf na een val in een put. Zijn naam was Edwardo. In de visioenen zag ik een knappe man met schouderlang haar, hij leek wel een rockster!”

Samen voor altijd

Het is bijna onmogelijk om het je voor te stellen, maar de relatie tussen Brocarde en Edwardo werd al snel seksueel. “Ik lag in bed en ik kon zijn aanraking over mijn hele lichaam voelen. Hij gaf mij ongelooflijke orgasmes. Nu hebben we regelmatig seks, een paar keer per week, en ik doe zelf niks om de orgasmes op te wekken.”

Jaloerse geest

Helaas zit er ook een keerzijde aan deze schimmige romance. Edwardo is namelijk extreem jaloers. Als Brocarde zijn bestaan in twijfel trekt, vliegen de voorwerpen door de kamer heen. Hij verstopt kleren en songteksten van haar. “Soms maak ik me zorgen dat ik hem zal moeten uitdrijven als hij doorgaat met zijn extreme gedrag. Ik ben bang dat Edwardo zo verliefd op mij is dat hij mij zal doden, zodat wij voor altijd samen kunnen zijn.” Hoewel Brocarde geniet van haar dominante geliefde, is Brocarde ook soms bang voor Edwardo en de toekomst. 

Lees ook: Echtpaar Gary en Almeda verschilt 54 jaar van elkaar: ‘Laat nooit iemand je geluk stelen’