Echtpaar Gary en Almeda verschilt 54 jaar van elkaar: ‘Laat nooit iemand je geluk stelen’

Relaties door Jennifer

Een relatie met leeftijdsverschil is niet raar of bijzonder. Het gaat om de liefde, niet om de getallen, toch? Al wordt het toch wel extra bijzonder wanneer twee relatiepartners ruim vijftig jaar verschillen van elkaar. Het stel Gary (23) en Almeda (75) Hardwick stapten in het huwelijksbootje, toen Gary nog maar zeventien was. Op TikTok zien we hoe het koppel zich niets aantrekt van negatieve reacties.

Lees ook: Zo weet je of jullie té verschillend zijn voor een relatie

Gary en Almeda’s ontmoeting

Gary ontmoette zijn 54 jaar oudere vrouw Almeda in 2015 tijdens de begrafenis van haar zoon Robert. Gary kwam voor Almeda als een geschenk uit de hemel. De vonken vlogen kennelijk al direct over, want twee weken later trouwden het koppel al. Op dat moment was Gary zeventien en Almeda 71 jaar. Het klinkt als een unieke combi, maar voor Gary was dit het niet. Hij zat daarvoor namelijk ook al in een relatie met leeftijdsverschil. Deze ex van Gary was zelfs nog ouder – 77 jaar – dan zijn huidige vrouw. Gary en Almeda zijn inmiddels zes jaar samen en als het aan Gary ligt komen hier nog vele jaren bij. Op Instagram schrijft hij: “Wat voor obstakels we ook tegenkwamen in de afgelopen zes jaar, we overwonnen ze altijd samen. Dat is wat echte liefde doet. Echte liefde betekent naast elkaar staan als de rest van de wereld tegen is. Het is jij en ik voor altijd, beautiful.” Wat zoet!

Relatie met leeftijdsverschil

Dat een relatie met leeftijdsverschil niet onmogelijk is, wisten we wel. Al heb je zowel voor- als nadelen. Toch klopt voor Gary één nadeel in ieder geval niet. Ook op seksueel gebied gaat het goed in hun relatie: “Ze is echt mijn droomvrouw en de fysieke kant van onze relatie kan niet beter.” Nadat het koppel was getrouwd, trok Gary in bij Almeda en haar kleinzoon die maar drie jaar verschilt met Gary.

Almeda

Voor Almeda kwam Gary als een complete verrassing in haar leven. Voordat ze een relatie kreeg met hem, was ze weduwe. In 2013 verloor ze haar ex-man Donald, waarmee ze 43 jaar getrouwd was. Toen hij overleed, stond ze er ineens alleen voor als moeder van vier kinderen. Ze vertelt: “Ik verscheen in tranen op mijn werk bij Walmart, toen mijn collega’s vroegen wat er mis was. Diep van binnen was ik op zoek naar een zielsverwant.” Haar huidige relatie met Gary blijkt een gevalletje liefde op eerste gezicht: “Ik was niet op zoek naar een jongere man. Gary kwam gewoon langs. Ik wist meteen dat hij de ware was.”

Gary en Almeda op TikTok

Op TikTok zijn Gary en Almeda heel populair. Ze delen graag hun geluk met ruim 137.000 volgers. Hier krijgen ze veel liefde voor terug (ruim 2 miljoen likes). Op hun TikTok proberen ze onder andere mensen te steunen, die ook in een relatie met leeftijdsverschil zitten. Zo vertelde iemand hem laatst, hoe zij momenteel in zo’n relatie zit. Dit koppel verloor gedurende hun relatie mensen die tegen hun geluk waren. Gary reageerde: “Allereerst wil ik jou en je man feliciteren. Ik ben blij om over jullie te horen. Hoe jullie je hart volgden en ervoor kozen om verliefd te zijn, wat anderen daar ook van mogen denken.” Hij feliciteerde het koppel vervolgens ook, omdat ze zo moedig zijn. Ook uitte hij zijn trots over het feit dat de twee, net als Gary en Almeda, opkomen voor zichzelf en hun liefde.

“Soms is het heel moeilijk als het je familie is die je niet steunt,” vertelt Gary. “Maar soms moeten we toxic mensen wegsnijden uit ons leven, of het nou familie is of niet. Uiteindelijk gaat familie niet over bloed, maar over de mensen die je steunen en van je houden om wie je bent.” Hij weet als geen ander hoe het is om te leven met toxic mensen. Hij wilt nu anderen helpen hiermee om te gaan. Hij schrijft: “Laat nooit iemand je geluk stelen, of het nu familie of vrienden zijn of wie dan ook. De real ones houden van je zoals je bent en zo niet, dan verdienen ze het niet om een deel van je leven te zijn. Als je de toxic dingen uit je leven verwijdert, zal je veel gelukkiger zijn.”

@_garyandalmeda_

Happy anniversary to my forever love. ❤️ ##agegap ##agegaplove ##anniversary ##garyandalmeda

♬ still falling for you - audiobear

Lees ook: Twijfel je over een open relatie? Dan wil je deze dingen weten

Bron: TheSun.co.uk