Seks & relaties / Seks
Seks

Marc (62) doet aan ponyplay: "ik hou ervan om compleet machteloos te zijn" 

Sommige mensen houden meer van vanilleseks, maar er zijn er ook genoeg die gaan voor wat meer spicy seks in de slaapkamer. Of zelfs met hele bijzondere voorkeuren. Fetisjisten zijn er in verschillende soorten en maten. In het nieuwe programma 'Dit is mijn keus' ontvangt Eddy Zoëy deze keer Marc (62). Hij houdt van ponyplay, waarbij hij de pony is. 

Lees ook: Het orplasme: klaarkomen op de plee

Marc (62) doet aan ponyplay: "ik hou ervan om compleet machteloos te zijn" 

'Dit is mijn keus' is de nieuwe talkshow van presentator Eddy Zoëy. Hij ontvangt er gasten die vertellen waarom zij bepaalde keuzes gemaakt hebben in hun leven. In de eerste aflevering heeft Eddy een aantal fetisjisten te gast. Zo heeft Marc, een 62-jarige directeur bij een loodgietersbedrijf, als fetisj om aan ponyplay te doen. "Als je over straat zou lopen, zou je dit niet achter 'm zoeken", vertelt Eddy. "Op een bepaald moment deed ik mee aan een BDSM-podium in Amsterdam, toen vroeg een meesteres aan mij of ik eens haar pony wilde zijn", vertelt Marc. Hij zei ja. "Waarom niet voor een keer? Toen heeft ze mij vastgebonden aan mijn genitaliën en mijn armen achter me vastgemaakt. Sindsdien zeg ik: ja, I like ponyplay."

Terug in het gareel

Marc heeft in het dagelijkse leven veel verantwoording, maar geeft dit met ponyplay allemaal af. Dat contrast vindt hij juist zo fijn. "Ik hou van machteloos zijn, totaal vastgebonden worden. Maar ik hou ook een beetje van het speelse." De kick voor Marc is dat hij 'terug in het gareel' wordt gehesen. 

Lees ook: Wil je lezen: 7 keer bizarre seksverhalen

Foto: iStock