Wil je lezen: 7 keer bizarre seksverhalen

Intiem door Jeanine

Seks kan een hele belevenis zijn. Of je nu van vanilla houdt of meer bent van de ruige variant, alles is helemaal prima. Nou ja…. bijna alles dan. Bij deze 7 bizarre verhalen trek je toch je wenkbrauwen op. Van een ongeluk in een klein hoekje tot hele bijzondere fetisjes. Ieder zijn eigen ding, zullen we maar zeggen.

Lees ook: Tips voor de eerste keer telefoonseks

1. Een blowjob van Chewbacca

“Op de middelbare school gaf mijn eerste vriendin mij een pijpbeurt. Alles ging gewoon goed… totdat ze stopte met zuigen, haar hoofd omhoog deed, opzij tilde, een beetje gek naar mijn penis keek en lightsaber geluiden maakte terwijl ze mijn penis heen en weer zwiepte. Best grappig, misschien, tot ze ook nog eens Wookie-geluiden erbij ging maken. Een blowjob van Chewbacca stond nou niet bepaald op mijn lijstje van die avond.”

2. Iets té spicy

“Ik had het eindelijk voor elkaar gekregen om seks te hebben met een heel aantrekkelijke vrouw die ik al een tijdje leuk vond. Ze had net haar vingers bij mij naar binnengebracht (we zijn allebei vrouwen) toen alles opeens, tsja, hotter voelde dan normaal. Eerst dacht ik dat ik gewoon extreem opgewonden was. Daarna vroeg ik me af of ze misschien glijmiddel gebruikte dat warm wordt bij contact. Toen herinnerde ik me dat ze een heerlijk diner had gekookt met jalapeños erin… en haar handen niet had gewassen. De eerste twee seconden dacht ik dat het juist wel interessant en lekker was. Daarna… SHIT. STOP. AUW.”

3. Op vol volume

“Toen de jongen waarmee ik seks had klaarkwam, dook hij ineen en schreeuwde hij zo’n vijf minuten lang in zijn kussen. Op vol volume. Het was een diepe, beestachtige brul, zonder ook maar op te kijken. Hij bleef maar schreeuwen. Ik had geen idee wat ik moest doen, dus ik lag maar stilletjes op zijn bed tot hij ‘klaar’ was. Daarna heb ik me snel aangekleed en ben ik weggegaan.”

4. Gebroken nek

“Een vriend van mij heeft de nek van een meisje gebroken terwijl hij haar van achteren nam. Ze lag tegen het hoofdeinde aangedrukt en hij stootte in een rap tempo door… tot ze opeens helemaal slapjes op bed lag. Hij flipte natuurlijk. Ze was nog steeds bij bewustzijn en kon wel bewegen, maar ze had ongelooflijk veel pijn. Ze hebben de ambulance gebeld, zijn naar het ziekenhuis gegaan en ze heeft daarna nog een hele tijd in een nekbrace gezeten.”

5. Bijzondere fetisj

“Ik had net een traumatische amputatie achter de rug waarbij alle tenen van één voet waren weggehaald. Het zag er behoorlijk smerig uit. Ik werkte in een laboratorium en had een collega die niet zoveel zei. Ik vond haar wel interessant, dus ik vroeg of ze een drankje wilde doen in mijn studentenkamer, na het werk. Eenmaal daar zat ik op een stoel met mijn gewonde voet omhoog, zij zat op de bank. Ik probeerde een gesprek met haar aan te knopen, maar veel meer dan ‘ja’ of ‘nee’ kwam er niet uit. Ze was enorm zenuwachtig en keek steeds van mijn gezicht naar mijn voet. Op het moment dat ik wilde vragen of alles oké was, vroeg ze of ze het mocht zien. Ze leunde naar voren, zwaar door haar mond ademend terwijl ze met een glazige blik naar mijn voet staarde. Dus ik zei: “Uh… ja, oké,” en haalde het verband van mijn voet af. Het was net alsof ze naar een striptease keek. Ze werd duidelijk steeds meer opgewonden, bewoog haar knieën op en neer zodat haar dijen tegen elkaar aanwreven. Ik kon merken dat ze niet alleen opgewonden was, maar op het punt stond om klaar te komen. Terwijl ik me afvroeg waar ik in vredesnaam in was beland, haalde ik het laatste stukje verband en daarmee ook het gaasje eraf. Het witte, nette verband maakte plaats voor ontstoken vlees, rood bloed en zwarte necrotische plekken. Gewoon fucking disgusting. Precies op dat moment deed ze haar ogen dicht en kwam ze zo hard klaar dat ze omviel op de bank, terwijl ze kitten-achtige geluiden maakte. Twintig seconden later herpakte te zich, deed haar haren goed, verontschuldigde zich meerdere keren en weg was ze.”

6. Bloederige verrassing

“Ik had een keer seks met een meisje dat bloed squirtte. Ze was niet ongesteld en blijkbaar ‘gebeurde het gewoon’. Op zich vond ik het niet zo’n big deal. Jammer genoeg lag op dat moment ook mijn gloednieuwe, witte broek precies naast het bed. Ze heeft ‘m wel voor me gewassen, maar het bloed is er nooit helemaal uitgekomen. Ik draag de broek trouwens nog steeds.”   

7. Knock-out

“Ik had een vriendin die bewusteloos raakte als ze klaarkwam. Gek genoeg had ze er niet aan gedacht om mij dat te vertellen voordat het voor de eerste keer gebeurde. Ik herinner mij vooral dat haar ogen wegrolden en ze plotseling helemaal slap werd. Best ongemakkelijk, want ik was zelf nog niet klaargekomen. Dus ja: zij was bewusteloos, ik was geil en mijn penis was nog steeds in haar. Tsja. Wat moet je dan in vredesnaam doen?"

Via: Reddit

Lees ook: Cringe: 26 mensen delen de gênantste notificatie die ze kregen toen iemand meelas