Tips voor de eerste keer telefoonseks

Intiem door Chloe

Lange afstandrelaties, latrelaties of scharrels: als je niet samenwoont en je wilt toch je needs bevredigen is telefoonseks een goede oplossing. Maar is dit je eerste keer? Dan kan het best spannend zijn. Met deze tips en tricks komen jullie er wel.

telefoonseksLees ook: 5 manieren om je langeafstandsrelatie weer spannend te maken

Voorspel

Ook al zijn jullie niet fysiek bij elkaar, voorspel is nog steeds net zo belangrijk. Bouw de spanning van tevoren op. Even een spannend berichtje eruit sturen naar je bed-, uhm, belpartner en the heat is on.

Make some noise

Bij telefoonseks kan je elkaar dan wel niet zien (tenzij je Facetime aanzet), maar natuurlijk wel horen. Laat je partner dus aan de hand van de geluiden die je maakt merken dat je ervan geniet. Dit kan ook voor extra opwinding zorgen bij de ander. Ook kan je wanneer jullie daar beide van houden gebruik maken van dirty talk.

Take it slow

Even een vluggertje is niet echt geschikt voor telefoonseks. Doe dus rustig aan en neem de tijd. Haal dus niet gelijk alles uit de kast. Begin bijvoorbeeld met elkaar te vertellen wat je aanhebt. Jullie kunnen ervoor kiezen om alles met de hand te doen, maar ook seksspeeltjes werken prima tijdens de telefoonseks. Geluiden van een trillende vibrator kunnen bijvoorbeeld erg opwindend zijn.

Comfortabel

Als je niet wilt dat het één groot ongemakkelijk gesprek wordt, bespreek dan vooraf af of jullie je er allebei prettig bij voelen. Het belangrijkste is dat jullie er beiden achter staan en jullie jezelf durven te zijn. Een beetje spanning is natuurlijk niet erg, maar het is belangrijk dat je vanzelf ontspannen raakt zodat jullie er beide optimaal van kunnen genieten. Ook kan je na afloop met elkaar even bespreken wat nou werkt en wat jullie fijn vonden. Zo wordt de volgende keer een nog groter succes!

 

Lees ook: Erotische podcasts zijn de trend van 2020!