5 manieren om je langeafstandsrelatie weer spannend te maken

Intiem door Jeanine

Zijn jullie al een hele tijd samen maar wonen jullie ver van elkaar af? Een relatie is al hard werken en zeker als je elkaar niet kunt zien wanneer je maar wilt. De nachten waar je alleen in bed ligt en jezelf een handje moet helpen, zijn niet altijd even bevredigend. Hoe ga je daarmee om?

Langeafstandsrelatie spannend maken

Lees ook: 5 soloseks-moves voor een waanzinnig orgasme

1. Digitale verleiding

Mis je de seks en de fysieke aanrakingen? Even naar elkaar rijden voor een hete sessie, dát zit er helaas niet in. Wees blij dat we in 2020 leven, want tegenwoordig zijn er genoeg manieren om elkaar te verleiden. Ga een stapje verder en videobel elkaar bijvoorbeeld tijdens het douchen of badderen. Zet je telefoon op een veilige plek neer en zeep jezelf in terwijl je doet alsof het je vriend(in) is. Steamy wordt het zeker!

2. Sexy post

Niet alles hoeft digitaal te gaan. Doe eens wat anders en stuur iets erotisch per post. Een sexy pakket met spannende toys, heerlijk ruikend glijmiddel, massageolie of mooi (gedragen) ondergoed valt sowieso in de smaak.

3. Pikante kiekjes

Denk je al de hele dag aan je vriend(in) en wil je dat hij of zij ook aan jou denkt? Een pikante foto of een geil berichtje sturen does the trick. Trek je meest sexy outfit aan en houd een fotoshoot met jezelf. In bad, op de grond voor de spiegel, een selfie: wees creatief! Stuur geen foto’s met je hoofd of waar je naakt opstaat, want dat blijft riskant – en niet op de sexy manier. Bonuspunten als je weet dat je partner aan het werk is en zich waarschijnlijk héél snel naar de wc’s moet begeven.

4. Opdrachten

Kan jullie relatie wel een beetje spice gebruiken en vind je het heerlijk als je partner de touwtjes in handen heeft? Spreek af dat één van jullie een dag lang bepaalt wat de ander moet doen. Stuur bijvoorbeeld een appje dat de ander een afgelegen plekje moet vinden voor een stoute foto. Of maak het nog wilder en draag de ander op om ergens een spannend momentje met zichzelf te beleven. Het is aan jullie wat de opdracht wordt!

5. Zoek elkaar op

Niets gaat boven de real deal. Fysiek contact is en blijft zo belangrijk. Door het coronavirus kan dat knap lastig worden, zeker als jullie in verschillende landen wonen. Houd de maatregelen dan ook goed in de gaten en ga alleen als het écht kan. Daag elkaar uit door niet direct onder de lakens te kruipen voor een potje woohoo, maar verleid elkaar zo lang mogelijk. Wedden dat jullie daarna de kleren van het lijf scheuren?

via GIPHY

Lees ook: De spannendste seksspeeltjes voor solosex of samen met je partne