De spannendste seksspeeltjes voor solosex of samen met je partner

Liefde door Commerciële Redactie Ze.nl

Of je nou alleen bent of een partner hebt; soms kan je seksleven wel een beetje extra krijgen. Voor de één is het geen big deal om een seksspeeltje te kopen, terwijl de ander van dat idee nogal zenuwachtig wordt. Toch hoeft ‘seks met jezelf’ helemaal geen taboe te zijn, vinden wij. Daarom willen we je helpen door de beste seksspeeltjes voor je op een rijtje te zetten. 

Er is namelijk nogal een verschil tussen de vele seksspeeltjes. Zo zijn er sex toys die bijvoorbeeld de clitoris of juist de vagina stimuleren. Daarnaast kun je kiezen voor een seksspeeltje dat je alleen kunt gebruiken, maar ook samen met je partner. Wij zullen de meest populaire seksspeeltjes op een rijtje zetten, zodat jij een keuze kunt maken.

Seksspeeltjes voor sologebruik

Ben je single of heb je wel een relatie, maar gebruik je graag tussendoor nog wel eens een seksspeeltje? Dan vertellen we je graag wat meer over de beste seksspeeltjes voor solo gebruik. Daarbij maken we onderscheid tussen clitorisstimulators en vibrators.

G-spot vibrator van Christine le Duc

Het eerste seksspeeltje is een G-spot vibrator van klein formaat: de G-Spot Vibrator. Deze vibrator heeft een handige unitouch bediening en voelt fluweelzacht aan met zijn 7 krachtige vibratiestanden die je kunt gebruiken om je G-spot te stimuleren. Deze vibrator komt niet alleen goed van pas als je alleen bent; ook met je (seks)partner kun je ‘m gebruiken om de clitoris te stimuleren terwijl je partner je penetreert. Belangrijk is dat er geen glijmiddel op silliconenbasis gebruikt mag worden, enkel glijmiddel op waterbasis mag gebruikt worden.

Satisfyer Pro Deluxe van Satisfyer

Het lijkt misschien op het eerste gezicht geen sex toy, maar niets is minder waar. Satisfyer Pro Deluxe weet precies wat hij moet doen om jou een orgasme te bezorgen. Door middel van 10 luchtdrukintensiteiten, zuigen én pulsen, krijg jij een orgasme in no-time!.

Starlet 2.0 Luchtdrukstimulator

De Starlet 2.0 is een luchtdrukstimulator die net nog een stapje verder gaat. Deze clitoris-stimulator is niet alleen klein, handig en oplaadbaar. Het is een zeer krachtige stimulator die met zijn pulserende luchtdrukgolven je binnen no time van hoogtepunt naar hoogtepunt weet te brengen. Daarnaast is deze stimulator waterproof en op te laden via een usb-kabeltje.

Tarzan The Relaxer van Christine le Duc

Een ‘Tarzan’ is een bekende naam als het over seksspeeltjes gaat, maar ken je Tarzan The Relaxer al? De schacht van deze roze vibrator heeft lichte ribbels die je vagina zeer intens stimuleren dankzij het zachte silliconenmateriaal. Bovendien rust de rabbit precies op je clitoris voor een gerichte vibratie.

Up & Down Rabbit van Christine le Duc

De ‘Rabbit’ vibrator is in Sex and the City het nieuwe favoriete speeltje van Miranda en het kan ook jouw nieuwe favoriete sex toy zijn. De Up & Down Rabbit vibreert niet alleen, maar hij stoot ook nog eens op-en-neer! Ook is hij in staat om te roteren. In zowel de schacht als in de stimulator zit een intens trillende bullet. Bovendien kan je de schacht en de clitorisstimulator afzonderlijk van elkaar bedienen. Dat belooft veel goeds, toch? 

Rabbit G-spot stimulator van Satisfyer

Nog niet helemaal overtuigd van de Rabbit Love Sight? Dan is misschien de G-spot stimulator van Satisfyer meer jouw ding. De slanke schacht heeft een bredere top, zodat je G-spot makkelijk wordt gestimuleerd. Zet daarbij de luchtdrukstimulator aan en je bereikt binnen no-time een geweldig orgasme. 

Clitorisstimulator van Christine le Duc

Leg jij graag de focus op je clitoris? Dan zoek jij de Clitorisstimulator Pleasurizer! Met de afstandsbediening kun je makkelijk en snel wisselen tussen de 9 felle vibratiestanden. Ook kun je deze sekstoy gebruiken met je partner! Stop de clitorisstimulator in je slip, geef je partner de afstandsbediening en jullie avondje uit wordt direct een stuk spannender. 

Seksspeeltjes om met je partner te gebruiken

Natuurlijk kun je bovenstaande seks toys ook samen met je partner gebruiken, maar als je het echt spannend in de slaapkamer wil maken, raden we je een koppeltoy aan. Met een koppeltoy geniet zowel jij als je partner van de vibraties van het seksspeeltje.

Koppeltoy van We-Vibe

Als we je een koppeltoy zouden mogen adviseren, zou dat sowieso de Koppeltoy We-Vibe Unite zijn. Door de ergonomische vorm van dit seksspeeltje rust de motor precies op de clitoris, waardoor je extra zal worden gestimuleerd. Daarmee wordt de seks nog spannender! 

Vibrerende cockring Verge van We-Vibe

Meer op zoek naar wat extra vibratie voor de man? Dan raden we je deze bijzonder cockring aan: de vibrerende cockring Verge. De Verge heeft een opvallende vorm. Het is namelijk een grote ring die uitloopt in een driehoek. Die driehoek kun je gebruiken om je perineum te verwennen: een plekje wat bij mannen zeer gevoelig is voor druk en vibratie. Ook de prostaat wordt door deze cockring gestimuleerd, wat voor een bijzonder ervaring zal zorgen. 

Wonder Wand Vibrator

Een wand vibrator is een erotische vibrerende massager die jullie beiden weet te verwennen. Hij kan gebruikt worden voor het hele lichaam, ook voor intieme zones. De Wonder Wand Vibrator heeft zelfs een pulsatiefunctie en vier verschillende vibratiestanden. Met deze extra functies wordt de massage samen nog spannender.

Summer Sextoy Box

Wil je meteen goed voorbereid beginnen? Neem dan een sextoy box! De Summer Box is gevuld met heel spannende speeltjes voor zowel hem als voor haar, met daar bovenop nog eens 10 condooms. De box bevat onder andere een mini-G-spot vibe, massagekaars en een cockring.

BDSM starter set

Zijn jullie naar iets opzoek dat toch wat spannender is? Dan is de BDSM Starter Set misschien wel iets voor jullie. Deze stijlvolle zwart-rode box bevat alles dat jullie nodig hebben voor een spannende ontdekkingsreis. Deze box bevat onder andere een kietelveer, zweepje, hand- en enkelboeien, mondgag en nog veel meer! 

Draadloos vibrerend eitje van Christine le Duc

Een vibrerend ei is al jarenlang het favoriete speeltje van velen. Het eitje heeft een afstandsbediening die je je partner kan laten bedienen. Ongekend spannend en opwindend dus! Het Draadloos Vibrerend Ei heeft een hartvormige afstandsbediening en heeft 4 pulsatiestanden en 3 intensiteitsstanden. Hij is waterproof en kan daardoor mee in bad of onder de douche. 

Welk seksspeeltje ga jij in de slaapkamer introduceren?

Wist je dat Christine le Duc een paar hele spannende en leerzame workshops heeft? Wil jij een keer een leuk uitje met je vriendinnen? Of ben je op zoek naar verrassend vrijgezellen feestje? Dan zijn de workshops van Christine le Duc misschien wel wat je zoekt. Leer de fijne kneepjes van masturberen of alles wat je moet weten voor de beste blow job. De deskundige medewerksters leren je alles laagdrempelig en onder het genot van een hapje & een drankje! Het wordt een avond om nooit te vergeten!