Olive (30): ‘Ik heb geweldige seks met mijn gehandicapte klant’

Intiem door Jordan

De meeste mensen doen het graag en we hebben het er vaak over: seks. Voor mensen met een beperking is het minder vanzelfsprekend. Maar de behoefte aan seks niet. Olive (30) is een sekswerker uit Melbourne die al acht maanden samenwerkt met Gavin (32). Zij geven voorlichting aan anderen over seks voor en met gehandicapten.

Lees ook: Zo bespreek je jouw seksfantasieën met je bedpartner

“Ik heb dezelfde behoeftes als valide mensen”

In februari 2021 zocht Gavin, die lijdt aan een hersenverlamming, voor het eerst contact met Olive. Nu spreken zij wekelijks af. In een interview met Mirror vertelt Olive: “Gavin is een gewone jongen met dezelfde seksuele verlangens als andere mensen. Als ik tijd met hem doorbreng, zie ik hem niet anders dan een andere klant. ”Gavin zit door zijn hersenverlamming in een rolstoel. Samen zijn zij gaan ontdekken welke standjes het best werken en comfortabel zijn. Gavin vertelt: “Door seks voel ik mij normaal. Het was moeilijk om een sekswerker te vinden die dat begrijpt. Olive houdt rekening met mijn handicap en dit is helaas niet altijd gebeurd. Dat ik gehandicapt ben, betekent niet dat ik niet dezelfde behoeftes heb als valide mensen.”

Break the stigma!

Olive heeft met haar 34K volgers en meer dan 1 miljoen views een groot publiek op TikTok. Op haar account deelt zij video’s zoals Q&A’s over haar beroep als sekswerker. Maar ook veel content met Gavin. In deze video’s bespreken zij vragen en leggen ze uit hoe zij te werk gaan. Zo heeft het duo een review gemaakt over het gebruik van een sexswing. Door het maken van de TikTok-video’s zijn ze goede vrienden geworden.

Olive vertelt: “We willen het stigma rond seks en handicap doorbreken. Wees niet bang en praat met mensen over dit onderwerp. We moeten ons blijven ontwikkelen, dat is de enige manier om ervoor te zorgen dat het stigma verdwijnt.” Gavin is van mening dat het enige wat nodig is, is de tijd nemen om naar elkaar te luisteren. “Negentig procent van de ervaringen die ik in het verleden heb gehad, waren slecht. Mensen met een handicap hebben ook behoefte aan seks en relaties. Wees creatief in de slaapkamer en let the magic happen.” De video’s zijn te zien op het account van Olive onder de naam @theproudaccountant. 

@theproudaccountant

Thanks for the recommendation! ##theproudaccountant ##disability ##disabilitytiktok ##accountant ##fypシ ##foryou ##trending ##review ##foryoupage ##disabilityawareness ##disabilitypride ##viral ##fyp ##australia

♬ original sound - Olive Pearl
@theproudaccountant

##theproudaccountant ##disability ##disabilityawareness ##disabilitypride ##accountant ##fypシ ##foryou ##trending ##foryoupage ##viral ##fyp ##accountantsoftiktok ##accountanttok ##accountantlife ##australia

♬ Life Goes On - Oliver Tree

Lees ook: Echtpaar Gary en Almeda verschilt 54 jaar van elkaar: ‘Laat nooit iemand je geluk stelen’