Lifestyle / Celebs
Celebs

Jason Momoa en Lisa Bonet uit elkaar na 17 jaar samen

Ze leken het perfecte happy couple​​​​​​, maar schijn bedriegt blijkt maar weer​. Acteurs Jason Momoa en Lisa Bonet gaan na een relatie van zeventien jaar uit elkaar. Dat lieten ze in een gezamenlijk - nogal spiri - statement op Instagram weten.

jason momoa lisa bonet

Jason Momoa en Lisa Bonet uit elkaar

De coronapandemie zet enorme druk op veel gezinnen en relaties, zo ook bij acteus Jason Momoa en Lisa Bonet. "We hebben allemaal de veranderingen van deze transformationele tijden gevoeld", begint het statement dat op de Instagram van Jason staat. "De revolutie ontvouwt zich - en onze familie is daar geen uitzondering op... voelen en groeien door de seismische verschuivingen die zich voordoen. Daarom delen we het familienieuws dat onze wegen in het huwelijk zullen scheiden." De twee benadrukken dat ze nog altijd liefde voor elkaar voelen en elkaar nu vrij laten om te worden wie ze zijn." Beetje zweverig, maar wel een mooie boodschap!

Kinderen

Jason en Lisa benadrukken dat ze beiden toegewijd ouder blijven voor hun kinderen. De Aquaman-acteur en Cosby Show-actrice hebben samen twee kids. Een dochter, de 14-jarige Lola en een zoon, de 13-jarige Nakoa-Wolf. Sinds 2005 waren ze een koppeltje en ze stapten in 2017 in het huwelijksbootje. Lisa heeft ook een dochter met ex Lenny Kravitz, actrice Zoë Kravitz (33). Ze staan er bekend om een goede band met elkaar te hebben.

Beeld: GettyImages