Sarah van Soelen slaat terug op Yvonne Coldeweijer: "jij in en in slecht mens"

Celebs door Jennifer

We weten allemaal hoe heftig de beschuldigingen van de queen of juice Yvonne Coldeweijer kunnen zijn. Soms heeft ze het bij het rechte eind, maar dat is zeker niet altijd. Deze keer hebben haar spionnen het mogelijk ook fout volgens Sarah van Soelen, die beschuldigd wordt van vreemdgaan met oud-autocoureur Robert Doornbos. Ze slaat flink terug op haar Instagram en is helemaal klaar met Yvonne.

Sarah van Soelen helemaal klaar met Yvonne Coldeweijer

Sarah van Soelen werd vooral bekend, doordat ze in het verleden een relatie had met André Hazes. Inmiddels is ze een influencer op Instagram én TikTok, waardoor ze nog steeds te maken krijgt met roddelkanalen. Zo heeft ze nu ineens een flinke lading juice over zich heen gekregen van Yvonne Coldeweijer, die momenteel bezig is met een verhaal over oud-autocoureur Robert Doornbos. Hij zou met meerdere vrouwen zijn vreemdgegaan, terwijl hij een relatie heeft met Chantal Bles. Daarmee is hij dit jaar na twaalf jaar eindelijk getrouwd. Eén van de vrouwen, waarmee Robert is vreemdgegaan, is volgens Yvonne dus Sarah. Daarmee zou Robert volgens de roddelkoningin een parkeergarage in zijn gelopen, waar dan 'foute dingen' zijn gebeurd. Nou, volgens Sarah zelf klopt hier helemaal niets van. "Jij moet nou is ophouden met de grootste onzin te posten en om mensen en ook gezinnen kapot te maken!!!" begint ze boos haar rant. Daarna schrijft ze meteen duidelijk: "Ik heb geen affaire met Robert." Sarah is helemaal klaar met de queen of juice Yvonne. "Ik ben er echt klaar mee om mezelf elke keer te moeten verdedigen voor zo'n naar mens als jij!" schrijft ze.

Geen affaire met Robert Doornbos

In het statement van Sarah schrijft ze dat zij en Robert kennissen zijn. Volgens haar is Robert een kennis van Sarahs vader, waardoor zij Robert én Chantal persoonlijk kent. Ze schrijft dat ze hier daarom ook samen om hebben gelachen. "Als ik hun tegenkom sta ik met hen te praten, maar ik ben zeer zeker niet met hem alleen een garage in gelopen," vertelt ze verder. Vervolgens uit ze nog maar eens haar woede op Yvonne: "Jij in en in slecht mens." Volgens Sarah moet ze eens stoppen met dingen uit z'n verband te rukken. "LAAT ZE MET RUST EN LAAT ZE GELUKKIG ZIJN!" schreeuwt ze het haast uit. "EN MIJ OOK!" Daarna herhaalt ze nog eens dat ze geen affaire met Robert heeft en ook nooit heeft gehad. Oké, duidelijk.

sarah van soelen statement tegen yvonne coldeweijer robert doornbos

Nog meer juice

Op het moment dat Sarah haar statement tegen de juice over de 'affaire met Robert' naar buiten bracht, kwam Yvonne ook met een verhaal over Sarah en haar ex André. De moeder van André zijn kind, Monique Westenberg, had het in een artikel over de jurk, die zij aanhad tijdens het huwelijksaanzoek van André. Volgens Monique was dit een "gemeend aanzoek", wat bij Yvonne in het verkeerde keelgat schoot. Yvonne beweert namelijk dat André op dat moment al weken vreemdging met Sarah. Volgens Yvonne hadden André en Monique een paar weken na het aanzoek ruzie, waarna Monique de trouwring weggooide. "André heeft toen een metaaldetector moeten huren om de ring in de tuin op te sporen," schrijft Yvonne.

Niets stiekem met André Hazes

Nou, volgens Sarah blijkt dit hele verhaal dus ook deels onzin. Zo schrijft ze in haar Instagramstory: "Nou Yvonne, het houdt niet op, hè..." Daarna vertelt ze dat zij en André helemaal niets stiekem deden. "Dat krikken gebeurde pas ver nadat André bij mijn ouders was ingetrokken!" Ze eindigt haar statement uiteindelijk met een 'groetjes aan Max', wat verwijst naar Yvonne's geheime lover Max. Of nou ja, dat denken andere roddelkanalen waaronder reality_fbi, die de twee regelmatig hebben gespot tijdens een vermoedelijke date. We zijn benieuwd hoe Yvonne hierop reageert...

yvonne coldeweijer over sarah van soelen andré hazes

Lees ook: Dit is het salaris van roddelkoningin Yvonne Coldeweijer