Sarah van Soelen niet te zien in documentaire van André Hazes

Celebs door Elsemieke

Sarah van Soelen kwam vorig jaar plotseling in het nieuws nadat bekend werd dat zij en André Hazes aan het daten waren. Inmiddels is de relatie tussen die twee over, maar rondom haar ex André Hazes wordt nu een documentaire geschoten. Toch zal Sarah daar niet in te zien zijn.

Sarah van Soelen niet te zien in documentaire van André Hazes

Leek 2021 nog een romantisch sprookje te worden voor Andre Hazes en Sarah van Soelen, aan het einde spatte dit uit elkaar. De volkszanger kampte met een emotionele burn-out en trok daarom tijdelijk bij mama Rachel in. Sarah van Soelen werd aan de kant gezet. En hoewel zij een flinke tijd met André aan het daten was en ze zelfs een huis kochten samen, zal ze niet te zien zijn in de Videoland-documentaire over de zanger. Sarah Van Soelen had al meermaals bezwaar gemaakt tegen haar aanwezigheid in de nieuwe serie.

Sarah van Soelen in Rotterdam

Sarah Van Soelen en haar familie werkten mee aan de documentaire toen Sarah nog een relatie had met André en de twee samen een huis hadden gekocht. Nu de relatie over is, heeft ze geen behoefte om zichzelf nog in de documentaire terug te zien. Aan Shownieuws vertelt ze dat er helaas geen contact meer is. "Maar ik hoop alleen maar dat hij heel erg gelukkig wordt, in welke zin dan ook en met wie dan ook, maar vooral met zichzelf. Dat zou ik heel fijn vinden." De influencer woont nog in het huis dat ze samen met Dré kocht. "Ik ben er content mee en ik zeg heel eerlijk: ik heb geen kastruimte meer over, dus ik ben heel blij dat ik alleen woon."

Bom barst tussen De Bachelor-Merel en Thomas: "voel me voor schut gezet"