Lifestyle / Celebs
Celebs

Wat een plaatje! Emma Roberts deelt eerste kiekje van haar kindje

Eind december zou Emma Roberts, onder andere bekend van The Holidate, Scream Queens en American Horror Story, zijn bevallen van een zoontje. Helemaal zeker was het echter nog niet. Emma en haar vriend Garrett Hedlund wachtten bewust een tijdje tot ze de geboorte van hun kindje bevestigden. Inmiddels is er een schattige foto van moeder en zoon op Instagram verschenen. Kijk maar, lief hè!

Emma Roberts eerste kiekje van haar kindje

Lees ook: Baby nieuws! Emma Roberts en Garrett Hedlund zijn voor het eerst ouders geworden

Een prachtig plaatje

We hebben er eventjes op moeten wachten, maar de actrice heeft de eerste foto van haar zoontje gedeeld. In een stijlvolle en matching outfit houdt ze haar zoontje dichtbij zich. In de caption schreef ze: “Dankjewel 2020, dat je gelukkig nog één ding goed hebt kunnen doen.” Emma en Garrett zouden op een blauwe wolk zitten met hun baby boy Rhodes Robert Hedlund.

Bevestiging

Eind augustus bevestigde Emma haar zwangerschap. Sindsdien hebben we prachtige foto’s van haar on the gram zien verschijnen. Na de bevalling bleef het een tijdje stil. Dat begrijpen we wel, want je wilt toch even de tijd nemen om te genieten van je gezinnetje en bij te komen. Het koppel wachtte daarom ook een paar weken voordat ze het nieuws naar buiten brachten. Emma en Garrett zijn al sinds maart 2019 samen, maar hebben hun relatie lange tijd geheimgehouden.

Lees ook: Ka-ching! Dit verdienen de Sex and The City-actrices met het nieuwe seizoen

Bron: RTL Boulevard / Beeld: Getty Images