Ka-ching! Dit verdienen de Sex and The City-actrices met het nieuwe seizoen

Media door Sanne

And just like that… krijgt Sex & The City een vervolg. De opnames starten aan het einde van de aankomende lente in New York. Wij hebben er nu al zin in. We couldn't help but wonder... wat verdienen de actrices aan deze populaire serie? 

Sex and The City-actrices geld verdienen

Lees ook: Er komt een nieuw seizoen van Sex and the City, maar er is ook slecht nieuws

Money, money, money

De actrices krijgen bij het vervolg van Sex and The City één miljoen dollar per aflevering, meldt Variety. Dit staat gelijk aan 822.267 euro, wauw! Ze hebben niet alleen de hoofdrol in de serie, maar ze zijn ook als producenten aan de serie verbonden. In totaal worden er tien afleveringen van ongeveer dertig minuten gemaakt. Een snelle rekensom leert ons dat ze 8,2 miljoen euro aan deze reboot verdienen. Dat is even lekker cashen.

And Just Like That

De nieuwe reeks krijgt de naam: ‘And Just Like That’. Uiteraard volgen we de drie vriendinnen in hun leven: Carrie, Charlotte en Miranda. Huh, drie?! Jup, helaas zal Samantha niet terugkeren. Inmiddels zijn de vriendinnen allemaal de vijftig gepasseerd en hebben het nodige meegemaakt op gebied van liefde en vriendschap. Verder is er nog maar weinig over de inhoud van de serie bekend. Wel is er een teaser gepost op Instagram. Sarah Jessica Parker schreef in de caption: “I couldn’t help but wonder… where are they now?”

Lees ook: Zo ziet de cast van Bridgerton er zonder kostuums uit