Lifestyle / Media
Media

Een eruit, drie erin: deze nieuwe bewoners is het Big Brother-huis rijker

Afgelopen donderdag zaten Big Brother-fans al op het puntje van de bank te kijken. Het nieuws kwam als donderslag bij heldere hemel voor Ziko, die Big Brother niet mocht afmaken. Het huis was dus een bewoner armer, maar maandagavond zijn er alweer nieuwe kandidaten bijgekomen. Maar liefst drie bewoners stapten het Big Brother-huis binnen, en dit zijn ze!

Big Brother

Lees ook: Volgens oud-Mol Jeroen is dít de Mol van WIDM 2021

Drie nieuwe bewoners

Nick (30) en Els (57) waren vorige week de eerste twee nieuwe bewoners. Wie goed oplette, zag dat ze hun eigen slaapkamer hadden met nog veel meer lege bedden. Niet zo gek dus dat er gisteravond nog drie (!) nieuwe mensen in het huis zijn getrokken.

René (Hoorn, Nederland)

De Hoornse René (29) kan zich Big Brother nog herinneren van vroeger. Het psychologische experiment van de show is iets waar de IT'er dan ook veel zin in heeft. Hij kijkt er vooral naar uit om vrienden te worden met zijn medebewoners, kan erg genieten van een biertje of wijntje en laat zijn significant other achter om mee te doen aan Big Brother.

BIG BROTHER

Zoey (Schaarbeek, België)

De moeder en de sfeermaker, zo beschrijft Zoey (28) zichzelf. De Vlaamse is DJ en reist normaal gesproken veel rond, maar door het coronavirus ligt haar werk even stil. Hét moment dus om mee te doen! Ze komt uit een groot gezin en heeft veel voor haar broers en zussen gezorgd. Ze heeft de moederrol dan ook op zich genomen en hoopt vooral iemand te vinden bij wie ze haar ei kwijt kan.

BIG BROTHER

Jill (Landsmeer, Nederland)

Jill (22) studeert luchtvaartdienstverlening, hoewel ze nog niet zeker weet of een leven als stewardess echt iets voor haar is. Het jongste Big Brother-lid heeft nog geen echte relatie gehad en geeft aan niet goed te weten hoe het is om verliefd te zijn. Ze houdt niet zo van ruzies en zet alles op alles om die dan ook te voorkomen. Jill geeft niet zoveel om de mening van anderen en kijkt voornamelijk uit naar de spellen.

BIG BROTHER

Nog meer nieuwe bewoners

Het aantal bewoners staat inmiddels al op twaalf en het lijkt er dus op dat er nog wel meer mensen bij gaan komen. Spannend! Big Brother is iedere werkdag om 21.30 uur en op zaterdag om 18.00 uur te zien op RTL 5 en Videoland. Iedere donderdag is er een liveshow en moet een van de bewoners het pand verlaten.

Bron & beeld: RTL

Lees ook: Realityserie Bling Empire wordt de nieuwe Keeping Up with the Kardashians