Realityserie Bling Empire wordt de nieuwe Keeping Up with the Kardashians

Media door Sanne

Fan van the Kardashians? Dan is de gloednieuwe realityshow Bling Empire wellicht ook iets voor jou. In deze serie volgen we een extreem rijke vriendengroep van Aziatische en Amerikaans-Aziatische afkomst en hun extravagante leven in Los Angeles. En dat gaat natuurlijk niet gepaard zonder drama…

bling empire

Lees ook: Er komt een nieuw seizoen van Sex and the City, maar er is ook slecht nieuws

Bling Empire

De vergelijking met Keeping Up with the Kardashians is niet uit de lucht gegrepen. De serie wordt geproduceerd door Jeff Jenkins Productions, dit is het bedrijf dat KUWTK heeft geproduceerd. Dat belooft in ieder geval al veel goeds.

De realityshow gaat over een rijke vriendengroep wiens leven één groot feest lijkt, but don’t let the glitter and glamour fool you. Sommige hebben ook nog een miljardenbedrijf te runnen. Zo is Kim Lee een beroemde DJ, Cherie is erfgenaam van een denimimperium en Anna’s vader verkoopt wapens. Interesting people for sure. Een goede realityserie kan natuurlijk niet zonder drama. Gelukkig is deze vriendengroep net zo goed in geheimen bewaren als ze te verklappen. Dit wordt leuk!

Bekijk de trailer

De trailer geeft alvast een voorproefje van wat incoming drama. Op 15 januari staat Bling Empire op Netflix.

Lees ook: De 10 meest hitsige series op Netflix

Beeld: Netflix Media Center