Er komt een nieuw seizoen van Sex and the City, maar er is ook slecht nieuws

Media door Laura

Na jarenlang speculeren is de kogel ein-de-lijk door de kerk: er zijn nieuwe afleveringen van Sex and the City in de maak! Nou ja, dat is niet helemaal waar. Er verandert namelijk een hoop aan onze geliefde serie uit de 90's en 00's.

sex and the city nieuw seizoen

Lees ook: 5 outfits geïnspireerd op Carrie uit Sex and the City

Drama

Fans van de fabulous serie kunnen weer genieten van nieuwe avonturen van Carrie, Miranda, Charlotte... maar zonder Samantha. You couldn't help but wonder why? Nou, dat zit zo. Samantha-actrice Kim Cattrall ligt al jaren in de clinch met haar ex-collega's. Met name zij en Sarah Jessica Parker blijken al sinds het begin van de show niet door één deur te kunnen. Kim heeft in meerdere interviews al aangegeven dat ze niet zou meedoen aan een eventuele reboot. Jammer!

via GIPHY

And Just Like That teaser

Sarah Jessica Parker teaste naar het nieuwe seizoen met een mysterieus filmpje op Instagram. Je ziet beelden van een bruisend New York (heftig!) met de caption: "I couldn’t help but wonder... where are they now?"

 

Nieuw seizoen Sex and the City

De nieuwe titel van de show luidt: 'And Just Like That'. Nieuw seizoen, nieuwe naam, moeten de makers gedacht hebben. In de levens van het nu drietal is behoorlijk wat veranderd sinds de eerste aflevering. De ladies zijn de 50 inmiddels gepasseerd. Carrie is na veel getouwtrek eindelijk getrouwd met Big, Charlotte heeft de droomfamilie en husband die ze altijd had gewild en Miranda was getrouwd en gescheiden en succesvol advocaat.

De opnames van de show in New York beginnen waarschijnlijk het einde van aankomend voorjaar. Er worden 10 afleveringen van 30 minuten gefilmd en zal te zien zijn op streamingdienst HBO Max. Het plot van de serie blijft verder nog even geheim. We kunnen nu al niet wachten!

via GIPHY

Lees ook: 5 outfits geïnspireerd op Samantha uit Sex and the City