Lifestyle / Media
Media

Yes, dat wordt bingen! Seizoen 3 van Virgin River staat nu op Netflix

Woohoo, seizoen drie van Virgin River staat eindelijk op Netflix! Dat wordt het hele weekend bingen, zeker na die ongelooflijke spannende cliffhanger waar seizoen twee mee is geëindigd. Kun je deze cliffhanger even niet zo goed meer herinneren? No worries, lees deze korte recap zodat je weer helemaal fris en fruitig aan seizoen drie kunt beginnen.

Virgin River seizoen 3 Netflix

Lees ook: Bestaat het plaatsje Virgin River echt?

De cliffhanger van seizoen 2

Iedereen kan natuurlijk wel even een opfrissertje gebruiken, want waar ging seizoen twee ook alweer over? Mel (Alexandra Breckenbridge) is een verpleegkundige uit Los Angeles en heeft een nieuwe start gemaakt in het dorpje Virgin River. Daar heeft ze de knappe veteraan én barman Jack (Martin Henderson) ontmoet. Het klikt tussen hen, maar het is ook een little awkward aangezien Mel als verpleegkundige van het dorp Charmaine, de ex-vriendin van Jack, helpt met haar zwangerschapscomplicaties (en ja, de baby is óók van Jack). Ondertussen heeft Jack last van zijn PTSS en gaat Brady het verkeerde pad op. Daarnaast wil Doc iets belangrijks vertellen aan Hope naar aanleiding van zijn doktersbezoek. Wat zou dit kunnen zijn? Naast deze vragen laat seizoen twee ons achter met een andere mega cliffhanger: we zien namelijk dat Jack wordt neergeschoten, maar we weten niet door wie en of het wel goed komt met hem. Daar kom je maar op één manier achter en dat is door seizoen drie te bingewatchen. Wij weten wel wat onze plannen zijn vanavond.

Bekijk hier alvast de trailer

Get in the mood door alvast de trailer van seizoen drie te bekijken. Let op: spoiler alert! Mocht je liever helemaal ‘blind’ seizoen drie ingaan, raden we je aan om deze niet te kijken.

Lees ook: Fan van Virgin River? Deze series mag je niet missen

Beeld: Netflix Media Center