Fashion / Mode & trends
Mode & trends

5 outfits geïnspireerd op Samantha uit Sex and the City

Dat de karakters van Sex and the City echte mode iconen zijn kunnen we wel stellen. En degene met de meest opvallende outfits? Dat was toch echt wel Samantha Jones. Een rol die werd vervuld door Kim Cattrall. Haar outfits waren altijd al een beetje out of the ordinary, maar wel om jaloers op te worden. Daarom hebben wij er een paar voor de samengesteld die zijn geïnspireerd op fashion queen Samantha Jones.

samantha sex and the cityLees ook: Twinning: 5 (bijna) matchende outfits voor jou en je kiddo 

All pink

Hou jij wel van een uitdaging? Dan is deze outfit helemaal iets voor jou. Roze is een vrij opvallende kleur die we niet vaak  zien in het straatbeeld. Daar had Samantha in ieder geval lak aan en ging maar al te graag in een compleet roze outfit naar buiten. Durf jij het ook aan?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Samantha Jones (@samanthajonessatc) op

 

Little red dress

Rood is een kleur waar je misschien even aan moet wennen. Maar geloof ons, een rode jurk staat geweldig. Blond, bruin, rood of zwart haar: het maakt niet uit. Rood is een kleur die iedereen staat. Ga jij voor deze vurige look

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Samantha Jones (@samanthajonessatc) op

 

Little black dress

Een zwarte jurk is een echte must have voor iedere vrouw.Het past echt bij elke gelegenheid. Zo ben je dus nooit over- of underdressed. Volg dus snel het modeadvies op van onze geliefde Samantha en shoppen maar!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Samantha Jones (@samanthajonessatc) op

 

All red

Als je helemaal in het roze durft te verschijnen dan moet rood ook geen probleem meer zijn. Een volledig rode outfit zal de hoofden doen draaien. Geloof ons, een compleet rode look straalt één en al zelfverzekerdheid uit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Every Outfit on Sex & the City (@everyoutfitonsatc) op

 

Simple but fashionable

Je hoeft echt niet alles uit de kast te trekken om een beetje stylish de deur uit te gaan. Een mooie witte spijkerbroek, een blouse en wat creativiteit en je komt al een heel eind. Je kan blouses op zo veel verschillende manieren dragen. En als jij een beetje aan je summerbody hebt gewerkt dan mogen die buikspieren best even gezien worden.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Every Outfit on Sex & the City (@everyoutfitonsatc) op

 
Beeld: Brunopress

Lees ook: 5 outfits geïnspireerd op Carrie uit Sex and the City