Fashion / Mode & trends
Mode & trends

5 outfits geïnspireerd op Carrie uit Sex and the City

Carrie Bradshaw is toch echt wel één van onze favoriete fictieve personages of all time. Daarbij is ze ook nog eens een echt stijlicoon. We hebben zes seizoenen lang kunnen genieten van haar fantastische outfits. Wil jij er ook zo stylish bijlopen als Carrie? Wij hebben haar leukste outfits voor je uitgezocht.

sex and the cityLees ook: Dit zijn de leukste outfits geïnspireerd op Friends personages 

De wijde korte rok

Dit beeld is misschien wel het eerste wat in je opkomt wanneer je aan Carrie denkt. Deze gedurfde look uit het intro staat haar geweldig. Een simpele tanktop erop en je bent klaar voor de dag.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Sex & The City (@sex_and_the_city_official) op

 

Silky slipdress

Een simpele witte jurk saai? Absoluut niet. Carrie Bradshaw steelt ook in een witte jurk de show. Wat leuke accessoires erbij en het is allesbehalve saai. We love it!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Carrie Bradshaw (@carrie_bradshaw_outfits) op

 

Het old school gilet

Giletjes waren vroeger helemaal in, maar tegenwoordig zie je ze nog maar weinig. Jammer, want ze kunnen je outfit net even dat beetje extra geven. Ga daarom eens uit je comfort zone en kies net als Carrie voor een gilet. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Carrie Bradshaw (@carrie_bradshaw_outfits) op

 

Tuinpakken en jumpsuits

Een tuinpak is in de eerste gedachte misschien geen fashion statement, maar stijl het goed en je zal zien dat het fantastisch staat. Daarbij zitten ze ook nog eens heerlijk. Een T-shirt eronder of mooie bralette en voilà. Vind je het toch niet bij jezelf passen? Kies dan voor een jumpsuit. Ook hier zag je Carrie regelmatig in rondlopen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Carrie Bradshaw (@carrie_bradshaw_outfits) op

 

Flowers, flowers, flowers

Bloemen met bloemen combineren? Waarom niet? Als Carrie dit doet, dan moet het wel mode zijn. Kies dus eens voor een printje waar je normaal niet zo snel voor zou gaan, combineer erop los en je zal zien dat er prachtige kledingcombinaties kunnen ontstaan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Carrie Bradshaw (@carrie_bradshaw_outfits) op

 
Beeld: GettyImages

Lees ook: De rol van Carrie Bradshaw werd bijna door déze actrice vertolkt