Lifestyle / Media
Media

De rol van Carrie Bradshaw werd bijna door déze actrice vertolkt

Sex and The City, wie keek het niet? De actrice Sarah Jessica Parker is met haar blonde manen niet meer los te koppelen van haar personage Carrie Bradshaw. Maar wat als we je vertellen dat Carrie er bijna heel anders had uitgezien? We couldn't help but wonder...

carrie bradshaw andere actrice

Lees ook: OMG: Deze delted scene uit Sex and the City gaat véél te ver

Back-up Carrie Bradshaw

De makers van Sex and The City hadden twee actrices op het oog voor de rol van Carrie Bradshaw. Voordat de serie startte, was er een kans dat niet Sarah Jessica Parker de hoofdrol zou spelen, maar de Lisa Edelstein. Je kent haar misschien als Dr. Lisa Cuddy in de ziekenhuisserie House.

Lisa Edelstein versus Sarah Jessica Parker

Lang voordat de eerste opnames begonnen, hoorde Lisa Edelstein dat zij kans maakte op de hoofdrol. De actrice had zelfs al een contract getekend. Ondertussen wachtte ze op een definitief antwoord: de rol was namelijk ook aangeboden aan Sarah Jessica Parker. Op het laatste moment werd de knoop doorgehakt en gingen de producers toch voor Sarah Jessica Parker, en de rest was geschiedenis. Als Sarah de rol had afgewezen, waren we nu gewend aan Lisa Edelstein als Carrie Bradshaw. Een bizarre gedachte, toch?

carrie bradshaw andere actrice

Te pijnlijk

De back-up actrice Lisa Edelstein vond de afwijzing zo pijnlijk dat ze de eerste zes seizoenen van Sex and The City weigerde te zien. Au! Het is carrièretechnisch helemaal goedgekomen met Lisa. Momenteel speelt ze net als Sarah Jessica Parker in een serie over een stukgelopen huwelijk. Lisa Edelstein is te zien in Girlfriends’ Guide to Divorce en Sarah Jessica Parker speelt in de serie Divorce.

Lees ook: Deze beroemdheden werden verbannen uit bepaalde landen