Oeh! HBO Max dropt teaser van nieuwe seizoen And Just Like That

Media door Jennifer

Op het moment dat de makers van onze favoriete serie Sex And The City hun reboot And Just Like That aankondigden, waren we massaal enthousiast. Helaas heeft het eerste seizoen van de SATC-reboot wel wat kritiek en gedoe over zich heen gekregen. Tóch komt er binnenkort een seizoen 2 van And Just Like That op HBO Max aan en de releasedatum is inmiddels bekend.

And Just Like That seizoen 2

In de serie And Just Like That zien we onze favoriete Sex And The City-vriendinnen strugglen met hun leven als vijftigers. Ja, inmiddels zijn ze natuurlijk een stuk ouder. Al meteen was duidelijk dat één persoon helaas niet zou terugkeren. Samantha Jones zien we namelijk al direct niet in het eerste seizoen van de SATC-reboot. De makers hebben de vierde vriendin niet dood laten gaan, maar ergens in Londen laten rondhangen. Hier leidt ze een gelukkig leven, die ze kennelijk niet wil omruilen voor een leven in New York.

Bonje achter de schermen

Echter blijkt er wel meer te zitten achter de afwezigheid van Samantha in And Just Like That. Zo zou actrice Kim Cattrall (die Samantha speelde) bonje hebben met Sarah Jessica Parker. Waarschijnlijk zullen we het personage Samantha dan ook niet snel terugzien in de serie. Daarnaast zien we in seizoen 2 van And Just Like That ook een ander populair personage niet.

Mr. Big is namelijk in de laatste aflevering van het vorige seizoen ook uit de serie geschreven. Al is zijn reden heel anders. Acteur Chris Noth (die Mr. Big speelde) heeft namelijk meerdere beschuldigingen gekregen van verschillende vrouwen over seksueel misbruik. 

Lees ook: Chris Noth geschrapt uit And Just Like That... vanwege beschuldigingen seksueel misbruik

Releasedatum en teaser

Ondanks de vele ophef over de serie, komt er dus wel een seizoen 2 van And Just Like That op HBO Max. En de releasedatum is sneller dan je misschien denkt! HBO Max maakt nu namelijk via Instagram bekend, dat het nieuwe seizoen ergens in juni 2023 te zien zal zijn op hun streamingdienst. Yes!

Hoewel de verhaallijnen soms wat controversieel zijn en kritiek veroorzaken, genieten fans blijkbaar toch nog steeds genoeg van de levens van Carrie Bradshaw, Miranda Hobbes en Charlotte York. Tja, van sommige fictieve personages wil je gewoon nooit afscheid nemen.

Mocht je nieuwsgierig zijn naar het nieuwe seizoen van And Just Like That, check hieronder dan de eerste teaser. Het belooft weer een seizoen vol drama, cocktails, seks... én Carrie's oude liefde Aiden Shaw! OMG!