De tv-series van vroeger die we het meest missen

Media door Laura_S

Vroeger was alles beter... Of lijkt dat maar zo? Tenslotte zijn er tegenwoordig ook heerlijke tv-series op de beeldbuis! Maar herinner je je deze geweldige series nog? We love them!

Kees & co

Het gezin bij Kees & co is eigenlijk heel alledaags, maar er gebeurden wel heel grappige dingen in deze serie! Ken je deze aflevering nog? Het gezin wil zó graag een hond en om te oefenen nemen ze eerst een denkbeeldige. Echt hilarisch!


Sex & the City

Door deze meiden werd het niet meer zielig, maar enorm hip om single te zijn als dertiger! Wij konden gelukkig onze hele pubertijd genieten van deze vier vriendinnen en voelen ons dus ook helemaal niet zielig zonder kerel. Althans, meestal niet...


 
The Fresh Prince of Bel-Air
We kennen allemaal Will Smith nog, die vanuit de ghetto bij zijn rijke oom en tante in de chique buurt in Bel-Air ging wonen. Zijn hilarische neefje Carlton en natuurlijk het aanstekelijke introliedje waren al reden genoeg om te kijken.
 
 
Oppassen!!!
Nog zo'n geweldige Nederlandse serie uit de jaren negentig! Een heel gezin inclusief twee opa's in één huis. We hebben regelmatig in een deuk gelegen in onze jonge jaren.
 

 
Friends
Bij deze zes vrienden was het nooit saai en het leven was één groot feest. Herinner je je Ugly Naked Guy nog? Of het moment dat Ross erachter kwam dat Chandler het met Monica deed? En natuurlijk alle huwelijken die voorbij kwamen. Friends... Wij missen ze!
 

 
Dawson's Creek
Herinner je je Dawson nog? En zijn beste vriendin Joey (Katie Holmes) die stiekem verliefd op hem was en altijd via een trappetje zijn kamer in klom? Ook Joshua Jackson en Michelle Williams behoorden tot de vriendenkring in het kleine dorpje Capeside. Wij zaten altijd een beetje snikkend voor de tv...
 

 
Het zonnetje in huis
Je zal je schoonvader maar in huis hebben... Hell no! Voor dit gezin is het de normaalste zaak van de wereld en ze hebben het reuze gezellig! Meestal dan...
 

 
The Nanny
We zouden allemaal wel een nanny willen als Fran Fine. Oké, zonder haar stem dan, want die is echt loei-irritant. Gelukkig bracht ze wel wat leven in de familie van Maxwell en hun butler Niles!
 

 
Buffy the Vampire Slayer
Buffy Summer komt er op jonge leeftijd al achter dat ze uitverkoren is om vampiers te doden en zo de mensheid te redden. Ja, ja, allemaal heel spannend, maar daarvoor keken we natuurlijk niet. We keken voor de heftige liefdesrelatie tussen Buffy en Angel!
 

Full House
Ooit waren de Olsen-twins nog schattig en onbedorven... én ze bezorgden ons ook veel kijkplezier met deze feel good/happy family-serie! Heel braaf allemaal, maar vroeger was dat leuk.
 

The Cosby Show
Eigenlijk net zo braaf als Full House, maar veel leuker: The Cosby Show! Met die schattige Ruby en de supergrappige Bill Cosby. Superleuk om weer eens terug te kijken!

 
Wat is jouw favoriete tv-serie van vroeger?