Channah Koerten in tranen tijdens Eating With My Ex-diner met Quentin

Media door Jennifer

Het wordt weer smullen geblazen voor fans van reality-tv. Vanaf vandaag kunnen we op Discovery+ namelijk de realityserie Eating With My Ex: Going Dutch volgen en het begint al meteen goed! Of nou ja, eigenlijk niet goed. In de eerste aflevering zien we namelijk de veelbesproken exen Channah Koerten en Quentin Jarrett. Enne: het blijft zeker niet droog.

Channah en Quentin in Eating With My Ex: Going Dutch

Ooit waren Channah en Quentin zo'n leuk koppel. Ze kregen zelfs samen twee kinderen, maar dat mocht de pret niet drukken. Nog geen twee jaar geleden spatte in oktober 2021 de relatie van Channah en Quentin uit elkaar. Volgens Channah was Quentin eigenlijk nog niet klaar voor het vaderschap. Gelukkig bleven ze na de break up voor de kindjes wel fijn met elkaar omgaan. Al zijn er nog een hoop vragen over de precieze reden van de breuk.

Dat is de reden, waarom de twee hebben meegedaan aan Eating With My Ex: Going Dutch. Tijdens een diner met kaarslicht hopen ze meer duidelijkheid te krijgen. Waar is het misgegaan? Inmiddels hebben de twee hun eigen levens weer voortgezet en schijnt het zelfs dat Channah momenteel date met Patrick Russ. Dat beweerden de juicekanalen in ieder geval destijds. Hoe dan ook waren Channah en Quentin inmiddels allebei wel in voor een dinner date.

Tranen tijdens het diner

Discovery+ deelt eerste beelden van Eating With My Ex en daarin laten Channah en Quentin wel zien, hoe ongemakkelijk het kan zijn om weer oog in oog te staan - of eigenlijk zitten - met je ex. Waar ga je het in hemelsnaam over hebben? Dat weten de twee inderdaad ook niet en het begint daardoor nogal awkward. Op een gegeven moment lukt het de twee wel om meer in gesprek te komen met elkaar. Al barst er vervolgens ook een bom bij Channah, een emotionele bom om precies te zijn. Ze wordt glashard. Zo confronteert ze hem eerst met het feit, "dat hij in veel dingen te ver is gegaan". Ook geeft ze toe dat ze hem nooit meer had gesproken, als ze geen kinderen met hem had.

Liever geen 'bullshit' gehad

Deze harde woorden van Channah zorgen vervolgens wel voor de tranen, vooral wanneer ze Quentin vraagt: "Waarom was je er niet voor mij tijdens de zwangerschap van Tiger?" Oei! Daar ga je Quentin. Hij probeert het wel uit te leggen. "Ja, kijk... als ik het even straight moet uitleggen," begint hij. "Ik kwam uit een relatie bij Ex On The Beach en toen kwam ik dus met jou in een relatie. En daar kwam ook nog eens bij, dat je nu iemand bent: een BN'er. De fame dat erbij komt kijken. En toen werd je ook nog eens zwanger." Stapelde het allemaal te snel op voor hem?

Channah geeft wel toe, dat ze liever op een normale manier uit elkaar was gegaan. "Zonder al die bullshit eromheen en zonder leugens," legt ze hem uit. In het programma vertelt ze ook dat ze geen een fijne jeugd had met haar ouders. Daarom deed de breuk met Quentin zoveel pijn.

eating with my ex going dutch channah koerten

Eating With My Ex: Going Dutch seizoen 3: deelnemers

Zo, hé! De nieuwe realityserie zorgt waarschijnlijk wel weer voor een hoop juicy verhalen. En je kunt de aflevering van Eating With My Ex: Going Dutch nu al bekijken op streamingdienst Discovery+. Heb je geen Discovery+? No worries, vanaf vrijdag 26 mei is de nieuwe realityserie ook wekelijks te zien om 22.30 uur bij TLC. Daarin ga je naast Channah en Quentin ook nog exen Chris en Jakob uit Prince Charming, Hans en Libera uit B&B vol liefde, Ayleen uit Temptation Island en ook Iris uit Temptation, Job en Esmee uit Love Island en Lesley en Ivory uit Ex On The Beach zien. Spannend!

Lees ook: 'Er komt een Eating With My Ex met Janice Blok en Michella Kox'