Channah Koerten verhuist naar Curaçao, maar zonder de vader van haar kinderen

Celebs door Elsemieke

De relatie tussen Quentin en Channah - beiden bekend geworden door hun deelname aan Temptation Island - stond altijd al op losse schroeven, maar het is nu toch écht over en uit tussen de twee. Sterker nog: Channah gaat in haar eentje emigreren naar Curaçao. Inderdaad: zonder de vader van haar kinderen.

Kandidaten vastgeketend in eerste beelden van Expeditie Robinson: All Stars

Het heeft altijd al geknetterd tussen de twee, maar in oktober 2021 kwam er écht een einde aan de relatie tussen Channah Koerten en Quentin Jarrett. Daarmee verviel ook het plan van hen om samen naar Curaçao te emigreren en daar een B&B op te zetten. De twee werden in eerste instantie door Videoland gevolgd voor dit proces om samen naar het eiland te verhuizen. Nu heeft Channah besloten wel haar droom door te zetten en ze vertrekt dus alsnog naar het eiland, maar dan in haar eentje.

Niet klaar voor het vaderschap

De relatie kwam voor het eerst onder de vuur te staan tijdens hun deelname aan Temptation Island. “Had ik gehoopt dat het tussen ons anders was gelopen? Ja, natuurlijk. Ik wilde mijn kinderen wél die stabiele thuissituatie geven. Ik wilde dat zo graag. Maar het werkte gewoon niet. Quentin was nog niet klaar om vader te worden.” Toch ging het ook niet beter tussen de twee toen dochtertje Tiger werd geboren. “Hij ging veel uit, terwijl ik juist heel erg waarde hechtte aan huisje-boompje-beestje."

Swimwear

Channah heeft zich erbij neergelegd dat het tussen haar en Quentin niet gaat werken. "Op dit moment is het beter zo: we hebben een goede band voor de kinderen en daar focussen we ons op.” En dus emigreert ze nu zónder Quentin, maar mét de kids naar Curaçao. “Ik heb daar inmiddels een huis gevonden met twee mini-appartementen eronder. Die ga ik verhuren terwijl ik me ga focussen op een swimwearlijn. Quentin en ik werken allebei voor onszelf, dus we zijn flexibel. We kunnen allebei makkelijk op en neer reizen.” 

Quentin naar Curaçao

Quentin laat weten in een vlog dat hij niet langer meer in Nederland kan zijn omdat hij zijn kinderen mist. Ook vertelt hij dat hij drie maanden in Curaçao blijft, en dan weer een maandje in Nederland. En zo steeds verder. Hoe het in de praktijk gaat verlopen is nog even afwachten, maar dat het gezin binnenkort in Curaçao zit, is wel duidelijk dus.

Foto: RTL

Lees ook: Bingen maar: De Bachelor met Fabrizio Tzinaridis staat nú op Videoland!