'Er komt een Eating With My Ex met Janice Blok en Michella Kox'

Media door Elsemieke

Nu Echte Meisjes in de Jungle - helaas - is afgelopen, is de ruzie tussen Michella Kox en Janice Blok nog steeds niet bekoeld. Wel logisch ook na de reünie-aflevering! Maar hoe kan die ruzie beter dan ooit worden besproken in Eating With My Ex: Best Friend?

Eating With My Ex: Best Friends

Ben je bekend met het programma Eating With My Ex? Als dat niet zo is, dan praten we je even bij. In het programma gaan bekende koppen samen aan tafel na een fikse ruzie. Denk bijvoorbeeld aan Jaydi en Ricky van Temptation Island. Vrijdag 28 april start een gloednieuw seizoen van 'Eating With My Ex: Going Dutch'. Maar daar blijft het niet bij: er komt namelijk ook een versie met ex-vrienden!

In het originele format is te zien hoe bekende exen met elkaar aan tafel gaan om hun relatieproblemen te bespreken, maar in de nieuwe variant van het programma is het de bedoeling dat twee ex-vrienden met elkaar aan tafel schuiven. Waarom? Om hun problemen uit te spreken met elkaar. FawryNotSawry verklapte vandaag dat niemand minder dan aartsrivalen Michella Kox en Janice Blok zijn gevraagd voor het programma! Of de twee ook daadwerkelijk ‘ja’ hebben gezegd is nog niet bekend. We houden je op de hoogte!

Michella Kox overweegt plastische ingreep

Over Michella Kox horen we nog regelmatig nieuws in de media. “Er is zeker nog iets wat ik aan mezelf ga laten doen. Dat is mijn pens. Ik word er niet goed van", zei ze eerder tegen RTL. Michella probeerde haar buik platter te krijgen in de sportschool, maar volhouden vindt ze lastig. “Ik hou dat precies een maand vol en dan denk ik: ja Michella, liever te dik in een kist dan een feestje gemist en dan ga ik weer vreten", lichtte de diva toe. "Het erge is: ik heb hele dunne benen, maar ik heb gewoon echt een pens. Ik word er schijtziek van. Het moet eraf. Ik heb ook al een consult gehad by the way. Ik kan er niet meer tegen.”