Ongemakkelijk: Temptation-Jaydi en Ricky aan tafel tijdens 'Eating With My Ex'

Media door Elsemieke

Het vorige seizoen van Temptation Island was eigenlijk niet compleet zonder Jaydi en Ricky. De twee werden stapelverliefd op elkaar tijdens het programma, maar helaas ging het uiteindelijk wel uit. De twee doen nu mee aan het programma ' Dating With my Ex ' en schuiven aan bij het meest ongemakkelijke etentje ooit. 

Zien: dit is de nieuwe vriend van Temptation-Jaydi Dubois

Nog maar heel even en het nieuwe seizoen van Temptation Island gaat van start, maar eerst gaan we nog even terug naar een oud-kandidate. Jaydi en Sonny waren duidelijk niet voor elkaar bestemd, Jaydi werd tijdens het programma verliefd op single Ricky en trok na de opnames direct bij hem in. Als we van iemand wel hadden verwacht dat ze samen gelukkig zouden worden, was het wel van Jaydi en Ricky. Toch kondigden de twee onlangs aan dat hun relatie over is. 

Knuffel gemist

In het nieuwe seizoen van Eating With My Ex: Going Dutch kunnen we een kijkje aan tafel nemen bij bekende reality-exen. De exen krijgen bij iedere gang een pittige vraag voorgeschoteld. Dat zorgt voor veel awkward momenten: in ieder geval bij Ricky en Jaydi. “Ik heb anderhalf jaar lang een knuffel gemist. Iemand die van me houdt en niet de volgende ochtend weer weg is”, legt Ricky uit.

'Dus je mist mij niet?'

Jaydi zei: “Ik denk dat ik wel een beetje hetzelfde heb. Maar het is niet zozeer dat ik jou mis, maar wel dat je dus thuis komt en dat je vertelt hoe je dag is geweest en dat je ’s ochtends samen wakker wordt”, zegt Jaydi. “Dus je mist mij niet?”, vraagt Ricky. “Tuurlijk mis ik het af en toe, maar ik denk dat ik meer iemand mis dan specifiek jou." Pijnlijk...

Lees ook: Alles over Robin Singels, de mogelijke nieuwe vriendin van Lil Kleine