Alles over Robin Singels, de mogelijke nieuwe vriendin van Lil Kleine

Celebs door Elsemieke

Kleine kans dat het je ontgaan is: Lil Kleine en Jaimie Vaes zijn uit elkaar sinds het filmpje opdook waarin hij haar hoofd tussen de autoportier sloeg. Na een korte 'rehab' periode in Thailand is de rapper weer terug in Nederland, maar volgens de juiche kanalen is hij alweer aan het daten geslagen. En de nieuwe vlam zou Robin Singels zijn, volgens de juice channels. 

Zien: Lil Kleine weer terug in Amsterdam na therapie in Thailand

Wie is Robin Singels, de mogelijke nieuwe vriendin van Lil Kleine?

Lil Kleine is ongeveer een maandje in Azië geweest om aan zichzelf te werken. Hij had namelijk vast gezeten voor het mishandelen van zijn vriendin en de moeder van zijn zoon. Via een filmpje op Instagram schreef hij dat hij spijt had van deze actie. "Ik ben mezelf niet geweest en ik heb verkeerd gehandeld en veel mensen heb pijn gedaan. Ik zie ook in dat wat er gebeurd is, fout is en dat daar hulp voor nodig is. Professionele hulp." De rapper is nu weer op Nederlandse bodem.

Gespot met Robin Singels

Jorik Scholten, oftewel Lil Kleine, werd gespot in het Amstel Hotel in Amsterdam door juicekanaal Reality FBI met zijn mogelijke nieuwe vriendin. “Wie er ook weer terug is? Lil Kleine. Stond ook even met een bekende van hem te praten.” Er gingen vorige week al geruchten dat Jorik met ene Robin aan het daten was, al werden de geruchten toen nog gelinkt aan de verkeerde. Lil Kleine werd nu vastgelegd met Robin Singels, waarmee hij door Amsterdam reed. Maar wie is Robin Singels eigenlijk, de mogelijk nieuwe vriendin van de Lil Kleine?

robin singels lil kleine vriendin

robin singels lil kleine vriendin

Robin Singels versus Jaimie Vaes

Lil Kleine werd vastgelegd in een kleine auto waarmee hij door de straten van Amsterdam scheurde. De rapper werd vergezeld door een dame die volgens verschillende juice channels de nieuwe vriendin van Lil Kleine zou zijn. De vrouw is volgens hen Robin Singels. Yvonne Coldeweijer zegt op Instagram: “Dus jij was het, Robin Singels. Herkend aan je groene tasje. Is Robin Singels samen met Lil Kleine naar Thailand geweest? I think yes.” Ook reality.fbi schreef dat de vrouw Robin Singels is. “De twee zouden het al eens gezellig hebben gehad, nog voor Lil Kleine ooit wat met Jaimie Vaes kreeg.”

In de biro

Waarom rijdt Jorik eigenlijk rond in een Birò, in plaats van zijn gebruikelijke dikke auto's? “Normaal zien we Lil Kleine in een vette Range Rover rijden en mag dat overal gezien worden. Dat most vanmiddag minder opvallend, in een Birò.”, schrijft Reality FBI. “Het schijnt dat deze auto momenteel in Ibiza staat en daar voorlopig wel blijft staan.” Volgens Reality FBI is Robin geen onbekende van Lil Kleine. “De twee zouden het al eens gezellig hebben gehad, nog voor Lil Kleine ooit wat met Jaimie Vaes kreeg.”

Robin Singels in de FHM

Robin Singels is influencer en heeft ruim 63.000 volgers op Instagram. Ze reist regelmatig naar tropische oorden. Ook is ze content creator voor The Baby Boutique, een winkel met babykleertjes. Robin woont in Amsterdam en is altijd op zoek naar nieuwe hotspots en places to be. Ze omschrijft zichzelf als een echt stadsmeisje. Opvallend is dat Robin Singels in de FHM top 500 stond van 2019, op de 259e plek.

Kritisch

Robin Singles, de mogelijke vriendin van Lil Kleine dus, krijgt inmiddels flink wat kritische reacties te verwerken op haar Insta. “Hopelijk word jij niet mishandeld door die kleine. Wees nou verstandig meissie.” Weer iemand anders: “Voor schut 🥲 Je hebt de beelden gezien toch? Van z’n ex d’r hoofd tussen de deur… Hoe weinig zelfrespect kan je hebben.” En nog iemand schrijft: “Leuk dat je iemand steunt die vrouwen in elkaar slaat. Kijk je uit?”

Foto: BrunoPress

Lees ook: Jaimie Vaes over mishandeling Lil Kleine: "is geen weg terug"