Lifestyle / Celebs
Celebs

Zo sneu: 'Barbie deed zelfmoordpoging'

Reageer 0

Vanmorgen bereikte ons het vreselijke nieuws dat Barbie met gillende sirenes opgehaald zou zijn uit haar huis in Scheveningen. Dit huis werd daarna direct door de politie verzegeld en haar situatie zou 'heel ernstig' zijn. Er werd al veel over een zelfmoordpoging gespeculeerd op Twitter en nu laten verschillende bronnen "dichtbij Barbie" aan Den Haag FM weten dat het om een zelfmoordpoging zou gaan. Dit nieuws is nog niet officieel bevestigd. De politie zou haar hebben gevonden met ernstige verwondingen. Zo heftig voor Barbie en haar familie!

Nieuwe liefde

Dat het al een tijdje niet zo lekker ging met Barbie, was bekend. Toch was er in de afgelopen tijd ook goed nieuws te melden, zo kan ze sinds een aantal weken de 29-jarige Jordi uit Leusden haar nieuwe liefde noemen. De twee deelden al enkele verliefde kiekjes op social media. Maar dat het ook minder goed ging, bleek uit verschillende nieuwsberichten. Zo zou Barbie al een tijdje van een uitkering leven en was ze boos op haar voormalig werkgever RTL. Volgens haar zou de zender alleen maar misbruik van haar maken. "Er was maar één ding belangrijk: de kijkcijfers," vertelde ze openhartig. "Jarenlang hebben ze me voor de 25.000 euro die ik kreeg als een hoer behandeld." Ook haar bekende manager Jake moest het ontgelden, die hoefde ze naar eigen zeggen nooit meer te zien. 

 

Fun met de kids Daar doe je het allemaal voor

Een bericht gedeeld door Samantha de Jong (@samanthaenfriends) op

Ex Michael

Vanmorgen is haar ex Michael van der Plas, met wie ze twee kinderen heeft, meteen op het vliegtuig gestapt. Hij runt aan de Spaanse costa een café en wilde meteen naar Nederland om zijn ex te ondersteunen. Samen waren ze in verschillende realityseries te zien waarin het leven van de twee Hagenezen op de voet werd gevolgd. Oud-manager Jake laat weten dat ze waarschijnlijk weer bij kennis is. Haar nieuwe liefde Jordi van Ossel liet weten geen tijd te hebben om iets te zeggen "omdat het leven nu even te ingewikkeld is".

Sterkte, Samantha!

UPDATE: Inmiddels weten we al iets meer over Barbies situatie. 

Lees ook: Foto: Dit is de nieuwe vriend van Barbie
Lees ook: Nieuwe liefde en oud-manager reageren allebei op ziekenhuisopname Barbie

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen