Tristan Thompson over vreemdgaan: 'Ik heb enorm veel spijt'

Celebs door Roos

Een paar dagen geleden bereikte ons het nieuws dat Tristan Thompson, de vriend van Khloé Kardashian, buiten de pot gepiest zou hebben, oftewel: Tristan was vreemdgegaan. En ontkennen had geen zin, want het bedrog van de basketballer was allemaal vastgelegd op camera. En dat terwijl zijn (inmiddels bevallen) vriendin Khloé Kardashian hoogzwanger was van hun eerste dochtertje. Terwijl de soap continues heeft Tristan inmiddels toegegeven spijt te hebben van zijn avontuurtje.

Lees ook: Zo reageerde de hoogzwangere Khloé Kardashian op het bedrog van haar vriend

"Hij heeft enorm veel spijt"

Vreemdgaan terwijl je vriendin op het punt staat om te bevallen is niet bepaald fraai. Het is dan ook niet vreemd dat de hele Amerikaanse media in rep en roer is en het celeb drama op de voet volgt. Nu Khloé is bevallen van een kerngezonde dochter - wier naam nog onbekend is - wil zij het liefst terugvliegen naar haar familie in Los Angeles. Volgens US Weekly doet Tristan er alles aan om zijn vriendin in Cleveland te houden. 

Een bron vertelt aan US Weekly: "Hij heeft enorm veel spijt dat hij is vreemdgegaan en wil zijn lief niet nog meer pijn doen. Door de geboorte van zijn dochter is hij heel emotioneel en ziet duidelijk in wat hij wil: Khloé en hun dochter. Hij zal haar natuurlijk niet onder druk zetten om in Cleveland te blijven, maar hoop wel vurig dat ze dat zal doen."

Affaire vastgelegd op camera

Eerder deze werd bekend dat Tristan was vreemdgegaan nadat de hele affaire was vastgelegd op camera. Eerst zou hij in een club met ene Lani Blair gezoend hebben, waarna Tristan haar later op de avond mee had genomen naar een hotel. Datzelfde hotel verliet zij de volgende ochtend in dezelfde kleding. De beelden van de twee gingen razendsnel viral en Khloé reageerde hartverscheurend toen zij ze onder ogen kreeg. 

Het is niet de eerste keer dat Tristan Thompson buiten de pot piest terwijl zijn vriendin hoogzwanger is. Hij verliet zijn vorige vriendin toen zij zes maanden zwanger was van hun zoon Prince Oliver om bij Khloé te zijn. 

Lees ook: Busted: Khloé Kardashian ligt te bevallen, maar haar vriend Tristan heeft andere plannen

Beeld: Brunopress