Zo reageerde de hoogzwangere Khloé Kardashian op het bedrog van haar vriend

Celebs door Laura

Je zal het maar hebben. Jij ligt hoogzwanger te puffen wanneer blijkt dat de vader van je ongeboren kind je keihard bedriegt. Gisteren doken er beelden op van de vriend van Khloé Kardashian, basketballer Tristan Thompson, die veel te handtastelijk was met meerdere vrouwen.

khloe kardashian

Lees ook: Busted: Khloé Kardashian ligt te bevallen, maar haar vriend Tristan heeft andere plannen

Gekwetst en gegeneerd

Het nieuws kwam keihard aan bij de Kardashian-telg. Volgens insiders ging ze helemaal door het lint toen ze de videobeelden te zien kreeg. "Ze is niet alleen gekwetst, maar ook gegeneerd en bezorgd voor hun kind. Hoe kon hij dit haar aandoen, en zo openbaar, terwijl hun dochter bijna geboren wordt?" vertelt een bron dichtbij de familie.

Niet in scène gezet

De Kardashian-clan dacht eerst dat de video in scène was gezet, zo meldt tijdschrift People. Helaas werd met dat ene filmpje een beerput opengetrokken, want al snel doken er meer video's op waarin Tristan zich niet bepaald monogaam gedraagt.

Al die stress is natuurlijk niet goed voor de baby. Volgens geruchten zou het zelfs de bevalling in gang hebben gezet. Zus Kim Kardashian en moeder Kris Jenner zijn gelijk op het vliegtuig gestapt naar Khloé's huis voor morele support

Lees ook: Van ontroerend tot bizar: Deze celebs kondigden hun relatiebreuk publiekelijk aan

Beeld: Brunopress