Lifestyle / Celebs
Celebs

Nieuwe liefde en oud-manager reageren allebei op ziekenhuisopname Barbie

Reageer 0

Vanmorgen is realityster Barbie met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Wat er precies aan de hand is, is nog niet bekend. Inmiddels hebben zowel haar oud-manager Jake als haar nieuwe liefde Jordi gereageerd.

Jordi laat aan BN de Stem het volgende weten: "Ik heb nu geen tijd om iets te zeggen, want het leven is even te ingewikkeld''. Ook Jake, de oud-manager van Barbie met wie ze al enige tijd gebrouilleerd is, heeft inmiddels iets laten weten: "Ik weet het niet helemaal zeker, maar ze zou weer bij bewustzijn zijn'', zo laat hij weten terwijl hij onderweg naar Schiphol is om Barbie's ex Michael van Schiphol op te pikken. Volgens Jake zal Michael zich over hun kinderen ontfermen en de komende tijd de woordvoering over Samantha doen.'' 

Nieuwe liefde

Dat het al een tijdje niet zo lekker ging met Barbie, was bekend. Toch was er in de afgelopen tijd ook goed nieuws te melden, zo kan ze sinds een aantal weken de 29-jarige Jordi uit Leusden haar nieuwe liefde noemen. De twee deelden al enkele verliefde kiekjes op social media. Maar dat het ook minder goed ging, bleek uit verschillende nieuwsberichten. Zo zou Barbie al een tijdje van een uitkering leven en was ze boos op haar voormalig werkgever RTL. Volgens haar zou de zender alleen maar misbruik van haar maken. "Er was maar één ding belangrijk: de kijkcijfers," vertelde ze openhartig. "Jarenlang hebben ze me voor de 25.000 euro die ik kreeg als een hoer behandeld." Ook haar bekende manager Jake moest het ontgelden, die hoefde ze naar eigen zeggen nooit meer te zien. 

Lees ook: Foto: Dit is de nieuwe vriend van Barbie

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen