VIDEO: fan gooit zakje met as van overleden moeder op podium van zangeres P!nk

Celebs door Jennifer

Wanneer je bij een concert van je favoriete artiest bent en vlakbij het podium staat, wil je eigenlijk graag gezien worden. Daarvoor doen fans vaak van alles, zoals bordjes maken met teksten en knuffels op het podium gooien. Al deed een fan tijdens het concert van P!nk in Londen wel iets héél bijzonders. Ineens lag daar een zakje op het podium met het as van haar overleden moeder. Wacht, wát?

Fan gooit as van overleden moeder naar P!nk

Meestal komen mensen naar concerten van artiesten om te genieten van de livemuziek. Al bestaan er ook diehard fans, die vervolgens proberen de aandacht te trekken van hun favoriete artiest. In de meeste gevallen gebeurt dat op onschuldige manieren. Zo zie je vaak bordjes met teksten, hartjesballonnen of gooit iemand gewoon een knuffel op het podium. Alleen gebeurde tijdens het concert van P!nk in het Hyde Park in Londen wel iets heel aparts. Tijdens het nummer Just like a pill vindt de zangeres ineens een zakje op het podium. Zodra ze het heeft opgepakt, ziet ze meteen wat het is. "Dit is je moeder?" vraagt ze verbaasd. "Ik weet niet wat ik hiervan moet denken." Eh, right. Dat begrijpen we wel een beetje. In het zakje zat dus het as van een overleden moeder. Excuse us?

Ongemakkelijk

Op een video die momenteel rondgaat op social media is duidelijk te zien, dat P!nk zich er wat ongemakkelijk bij voelt. Nadat ze kort iets heeft gezegd over het zakje met as, gaat ze weer verder met haar optreden. Het laat wel zien, wat voor een professionele artiest ze is. Natuurlijk levert het op social media een hoop reacties op bij mensen. Sommige mensen gruwelen ervan, al blijkt de reden van de vrouwelijke fan nog best mooi. Iemand, die vlakbij de fan stond, vertelt in een tweet het achtergrondverhaal van het zakje met as. "Haar moeder kwam niet veel buiten, omdat ze zo ziek was," schrijft de persoon. "Dus neemt deze vrouw haar as mee naar verschillende plekken, zodat ze nu wel uitstapjes maakt." Het is waarschijnlijk nog steeds iets bijzonders en mogelijk zullen mensen het nog steeds raar vinden. Maar tja, wie weet helpt het de fan bij haar rouwproces?

Overigens komen er ook verhalen van mensen binnen, die iets soortgelijks doen met het as van een overleden persoon. Zo brengt ook Jade haar overleden vader graag mee tijdens diverse tripjes:

Lees ook: Lief: Taylor Swift verdedigt fan in conflict met security tijdens concert