WIN: Concertkaartjes voor Maroon 5!

Winacties door Madelon
Ken je de tekst van This Love uit je hoofd, heb jij álle albums van de band en is Adam Levine je droomman? Kortom: ben jij helemaal weg van Maroon 5? Dan is dit je lucky day? Ze.nl geeft 2 x 2 concertkaarten weg!

Maroon 5 is al lang niet meer weg te denken uit de Nederlandse hitlijsten. Nadat de Amerikaanse pop-rockband in 2004 hun debuutalbum Songs About Jane (met daarop de monsterhit This Love) uitbracht, zijn er tal van hits uit het gouden keeltje van leadzanger Adam Levine gekomen. Denk aan She Will Be Loved, Makes Me Wonder, Wake Up Call, If I Never See Your Face Again (met Rihanna), Sunday Morning, Moves Like Jagger (met Christina Aguilera), Payphone en natuurlijk One More Night.Het succes van Maroon 5 heeft al geresulteerd in maar liefst drie Grammy Awards en vele internationale tournees. En bij de tournee die komen gaat, worden wij gelukkig niet overgeslagen! Adam en zijn gezelschap doen op woensdag 3 juli 2013 Amsterdam aan voor een concert in het Ziggo Dome. En daar kun jij bij zijn!

Winnen!
Heb jij wel zin om live mee te blèren met de nummers van Maroon 5? Ze.nl mag 2 x 2 concertkaarten weggeven, voor het concert van Maroon 5, op woensdag 3 juli 2013 in de Ziggo Dome! Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op Facebook.


Meer kansmaken? Deel de actie

op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.

Klik vervolgens hieronder op de meedoenbutton! Simpel toch? De actie loopt tot en met 10 februari 2013.