Lief: Taylor Swift verdedigt fan in conflict met security tijdens concert

Celebs door Jennifer

In de Verenigde Staten is wereldster Taylor Swift momenteel druk bezig met haar The Eras Tour. Afgelopen weekend stond ze in Philadelphia, waar ze weer eens bewees hoeveel ze geeft om haar fans - ook wel Swifties genoemd. Tijdens het nummer Bad Blood ontstond toevallig ook écht "bad blood" tussen Taylor en één van de beveiligers.

Taylor Swift The Eras Tour

Voor artiesten zijn fans hartstikke belangrijk. Zonder de fans zouden de artiesten in principe niet kunnen optreden, in ieder geval niet in grote arena's en stadions. Taylor Swift is allang binnen, maar trakteert haar fans nog graag op nieuwe muziek en optredens. Naast dat ze bezig is met het opnieuw uitbrengen van haar eerste zes albums, heeft ze vorig jaar ook het album Midnights uitgebracht. Nu is ze bezig met The Eras Tour, waar diverse nummers van al haar albums voorbijkomen. Een gigantische throwback voor haarzelf én de Swifties, die allebei intens genieten van de tour. Niet alleen genieten Taylor en de fans apart van het concert, maar ook graag samen.

Taylor verdedigt fan tegen beveiliger

Nou ja, dat wilden de Swifties in Philadelphia afgelopen weekend graag. De fans die vlakbij bij het podium zaten waren in principe al de lucky ones, maar natuurlijk wil je zo dichtbij mogelijk komen. Op het moment dat Taylor op de rand van het podium gaat staan, ontstaat er dan ook wat rumoer bij de voorste rijen. Al gaat het er volgens een aanwezige fan vredig aan toe. In een TikTok legt ze uit: "Mensen werden enthousiast, maar het waren alleen de voorste rijen. Er was geen mosh pit. Er gebeurde niets." Toen een fan waarschijnlijk iets te dichtbij kwam, schreeuwde de beveiliger naar haar. Volgens de TikTokker was het wel "overdreven". "Taylor vond dat niet erg leuk," vertelt ze in de video. Dus verdedigt Taylor de fan door te schreeuwen: "Ze doet niets! Hey, stop!"

Bad Blood

Doordat de onenigheid tussen Taylor en de beveiliger ontstond tijdens het nummer Bad Blood, leek het even alsof het erbij hoorde. Ze was namelijk toevallig net bij het refrein, waarin ze onder andere zong: "Cause baby now we got bad blood." Ha! Volgens de aanwezige TikTokker werd de beveiliger daarna door andere beveiligers weggestuurd. "Dat was interesting," reageert ze. Het leek er namelijk op dat de beveiliger een hoofdbeveiliger was. Hij liep daar namelijk rond en checkte continu de andere beveiligers. "Je kon zien dat hij een ego had," vertelt ze nog. Daarom is ze wel blij dat Taylor zo heeft gereageerd. Volgens haar had de beveiliger er voorafgaand zelfs moeite mee, dat fans foto's wilden maken bij het podium. Dat hoort er gewoon bij, toch?

@mia_rosaliee Not me actually thinking this was an act....😩 #erastour #phillyerastour #taylorswifterastour #taylorswift #badblood #taylorswiftconcert ♬ original sound - Mia 🌈

Gratis concertkaartjes

In totaal stond Taylor drie dagen in Philadelphia. Na het conflict dat tijdens night two op zaterdag gebeurde, kreeg de fan - Caitlin - gratis concertkaartjes van Taylor. Aww! Caitlin vertelt zelf in een andere TikTok, dat ze de hele avond gewoon plezier wilden hebben en lekker wilden dansen en zingen. Alleen had de beveiliger blijkbaar de hele tijd al iets tegen hen. For what reason? Dat zullen we nooit weten. Hoe dan ook heeft Caitlin wel een boeiend, sterk verhaal voor tijdens haar komende feestjes en verjaardagen.

@caityg33 #stitch with @Sonya (Eras 4/29) Its me, hi, im the problem @kellyinglis326 @Taylor Swift #erastour #lincolnfinancialfield #taylorswift #eras #badbloodtaylorsversion ♬ original sound - Caitlin Gabell

Lees ook: Even géén goede vrienden: Selena Gomez en haar nierdonor ruziën door drankgebruik Selena