F1-coureur Fernando Alonso reageert op eigen wijze op date-geruchten Taylor Swift

Celebs door Jennifer

Inmiddels gaan er op internet al een tijdje geruchten rond, dat zangeres Taylor Swift en Formule 1-coureur Fernando Alonso met elkaar daten. Het lijkt niet heel ongeloofwaardig, aangezien beiden celebs pas geleden een break up achter de rug hebben. We weten het nog niet honderd procent zeker. Al reageert Fernando nu wel op eigen wijze, via zijn TikTok, op de vele rumours. Hm, zou het dan toch?

Zijn Fernando Alonso en Taylor Swift aan het daten?

De maand april was voor zowel Fernando Alonso als Taylor Swift geen fijne maand. Allebei de celebs zagen hun relatie stranden in de maand april. In het geval van Taylor gaat het om haar relatie met acteur Joe Alwyn, dat haar langste relatie was. Na zes jaar kwam er dan toch een einde aan het mooie koppel, waarover Taylor een heleboel romantische liedjes heeft geschreven. Zelf heeft Taylor tot nu toe nog niets letterlijk bevestigd over de breuk met haar ex-lover, maar wel is ze vermoedelijk gespot zonder haar - onder de Swifties beroemde - ketting met de letter 'J' (het initiaal van Joe).

Ook Fernando's relatie eindigde in de maand april. Deze relatie is wel honderd procent zeker uit. Fernando bevestigde de breuk zelf via een Instagrampost. Dat hij nu dan ook degene is, die reageert op de date-geruchten met Taylor, is niet heel gek. Taylor heeft haar relatie met Joe altijd zoveel mogelijk geheimgehouden, ze is erg gehecht aan haar privacy. Fernando is kennelijk niet vies van hier en daar een roddel over zijn persoonlijke leven.

TikTokvideo met Taylors liedje

Op zijn eigen TikTok heeft Fernando gisteren een nieuwe video geplaatst, waarin je een liedje hoort van Taylor. In het liedje zingt ze de songtekst "karma is my boyfriend" en precies wanneer je dit hoort, knipoogt Fernando even flink in de camera. In het onderschrift staat een hint naar Taylors huidige Era's Tour: "Race week era". Vervolgens reageert hij zelf in de reacties ook nog met "feeling 33", wat een hint is naar Taylors liedje '22'. Het klinkt op deze manier als een grap, maar tja, we weten het natuurlijk niet zeker. Wel weten we dat zowel Fernando als Taylor momenteel erg druk zijn: Fernando met de Formule 1-races en Taylor met haar concerten in de Verenigde Staten. Hoe dan ook houdt Fernando de geruchten zo wel in leven.

@fernandoalonso Race week era😉 #F1 #F1TikTok #Formula1 ♬ karma sped up - ✨️j <3 ✨️

Lees ook: Taylor Swift is woest op Gorillaz-zanger: "Ik was zo'n grote fan van je, totdat ik dit zag"