Nooo! Bertie en Esther uit Boer Zoekt Vrouw uit elkaar

Liefde door Michelle Bakker

Verdrietig Boer Zoekt Vrouw-nieuws. Hoorden we onlangs al dat de relatie van Johan (Johèèèn) op de klippen is gelopen, nu blijkt ook dat boerin Bertie en Esther uit elkaar zijn. De twee waren sinds het seizoen van 2014 bij elkaar.

Foto: Hans-Peter van Velthoven / KRO

Uit een verklaring blijkt dat de twee meer vriendinnen waren dan lovers en dat dit de reden was voor de breuk. "We hebben echt geprobeerd om er samen wat van te maken op de boerderij. Esther heeft veel moeten opgeven om bij mij te komen wonen en we hebben ons stinkende best gedaan, maar­ Esther was samen met­ mij niet gelukkiger dan alleen. En als mijn vriendin niet gelukkig is, ben ik het ook niet," legt Bertie uit.

Een maand geleden is Esther vertrokken. Vlak voor kerst is zij naar haar oude huis teruggegaan. Toen bleek dat ze Bertie en Zeeland niet miste, kon ze haar conclusies trekken. "Daarom hebben we deze week de knoop doorgehakt en besloten zonder elkaar verder te gaan." De twee zeggen het beiden erg jammer te vinden dat hun relatie niet is geslaagd. Anders wij wel!

Gelukkig nog maar een maandje wachten tot we opnieuw kunnen genieten van opbloeiende liefde op het boerenland.